Beskrivning

Produktbeskrivning:

4CFM vakuumpump, 1/4 HP effekt, 5 Pa.

Detta är en 4CFM enstegs kylvakuumpump som har en solid metallbas med gummifötter och bladen är av flyg- och rymdmaterial.

Produkten har en anti-olja-backflow design, och systemet är ett påtvingat smörjsystem för oljetillförsel. Pumpen har utmärkt värmeavledning, ett massivt pressgjutet aluminiumhölje och en kylfläkt.

- Högkvalitativ vakuumpump

-Precisionsgrenrörstryckmätare

-Mångsidig slang

- Komplett kylmedelssats

Lägga märke till:

1. Denna produkt kan inte användas med alkohol, såsom trästabiliseringsindustrin.
2. Produkten innehåller inte olja.
3. Lämplig för köldmedium R134A.

Huvuddrag:

- Högkvalitativ vakuumpump,
Vakuumpumpens bas är gjord av kraftigt hölje av aluminiumlegering och koppartrådsmotor, som är stark och stabil. Dessutom ger halkfria gummifötter stabilitet och säkerställer att rörelsen minimeras.

- Manometer för grenrör,
Fisktejpen i stål med kopparhuvud har utmärkt böjningsprestanda, och den släta och flexibla ytan gör att piercingsanordningen enkelt kan passera genom smala passager.

- Trefärgad slang,
Gula, blå och röda slangar är standard och har mässingskopplingar i 45 grader i ena änden och raka i den andra. De tre slangarna är tillräckligt långa för dig att använda.

- enkel övervakning och kylning,
Den roterande lamellvakuumpumpen är utrustad med ett observationsfönster för oljenivån, som kan övervaka oljenivån och snabbt förhindra oljebrist. Dessutom underlättar den inbyggda fläktdesignen värmeavledning när luftpumpen arbetar, vilket säkerställer hög prestanda.

- komplett tillbehörssats,
Innehåller alla nödvändiga verktyg du behöver, inklusive en roterande lamellvakuumpump, en tryckmätare, tre slangar, justerbara snabbkopplingar och en kraftig metallväska.

- olika applikationer,
Produkten är idealisk för underhåll av luftkonditioneringssystem. Också bra för luftkonditionering i hemmet, bilreparation, vakuumförpackning, kylskåpsdammsugning, industri och mer.

Produktspecifikationer:

Fri deplacement: 4CFM

Spänning: 220V/50Hz

Ultimat vakuum: 5PA 0,05Mbar

Effekt: 1/4hk

Pumphastighet: 1720 varv/min

Oljekapacitet: 225 ml

Produktstorlek: 27,9×10,2×20,3 cm

Vikt: 7,5 kg

Paket innehåll:

1 X vakuumpump

1 X Bruksanvisning

1 X relaterade tillbehörssats

Funktioner och detaljer:

- Högkvalitativ vakuumpump: FAD: 4CFM, enstegs; Effekt: 1/4 HP; Ultimat vakuum: 5PA. Vakuumpumpen har ett pressgjutet aluminiumhus och en kompositgummibas för lätt och hållbar konstruktion. Med låg ljudeffekt och inbyggt termiskt skydd går pumpen tystare och förhindrar att den brinner ut om något fastnar för ett effektivare arbete.

-Exakt grenrörsmätare: Kylsatser har grenrörstryckmätare. De dubbla tryckmätarna är av hög kvalitet och håller dig informerad om det faktiska arbetstrycket för enkelt underhåll av systemet. Dessutom är den superstora synglasdesignen bekväm för att observera köldmedieflödet.

-Multifunktionella slangar: Tre slangar är gjorda av högkvalitativt gummi i olika färger. Deras mässingsbeslag är 45 grader på ena sidan och raka på den andra, vilket ger en läckagesäker tätning. Slangen har högt arbetstryck och olika anslutningsstorlekar för att möta dina olika krav.

- Komplett kylmedelssats: Komplett med tillbehör inklusive roterande lamellvakuumpump, grenrörstryckmätare, trefärgad slang. Det finns en väska för mätare, slangar och andra tillbehör så att du enkelt kan organisera och bära dem. Professionella köldmediesatser är praktiska för ditt underhållsarbete.

-BRED ANVÄNDNING: Vakuumpumpen har en enkel oljepåfyllningsport för rengöring av oljepåfyllningen och en oljeavtappningsplugg placerad under oljetanken. Produkter används ofta i hushållsluftkonditionering, bilenheter, kylskåp, kylenheter, vakuumförpackningar, kylskåpsvakuum, industri, etc.

Objektsnr 630330389

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 20:45

4CFM 1/4HP Kylvakuumpump, anti-olja-backflow design, med kompletta tillbehör

Pris

1 795 kr

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

318 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?