Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna bärbara värmepress fungerar som både strykjärn och värmeöverföringspress, den värms upp snabbare och jämnare än andra vanliga strykjärn samtidigt som den bibehåller överlägsen användbarhet. Tryck bara för att utforska din kreativa resa.

Produktfunktioner:

-Spännande gör-det-själv-skapelser,
Lämplig för tillverkning av kläder, örngott, glasunderlägg, träprodukter och andra arbeten. Det breda handtaget låter dig trycka ner med båda händerna för att jämnt överföra bläcket eller PET-värmeöverföringsfilmen till ytan på kläderna utan att blekna.

-Ny uppgradering av industriglimmervärmeelement,
Värmtrådarna är tätare än traditionella värmerör, vilket möjliggör snabb och jämn temperaturhöjning. Bländande briljanta sublimeringsöverföringar utan mörka fläckar.

- Efter inställning, tryck på,
Panel av vredtyp, enkel och lätt att använda, stöder temperaturjustering medurs och moturs. De dubbla funktionerna för strykning och värmeöverföring är perfekta för dagligt hemmabruk, vilket ger större bekvämlighet och användbarhet.

Produktspecifikationer:

Produktstorlek: 10 x 10 x 3 tum/24,7 x 24,7 x 7,4 cm

Nettovikt: 2,5 kg

Värmeplattans storlek: 9 x 9 tum/ 22,8 x 22,8 cm

Spänning: 220V

Effekt: 670W

Temperaturområde: 40-205°C

Tidsintervall: 1-999s

Funktioner och detaljer:

-Gör mer: Den här maskinen kan användas för strykning eller värmeöverföring, värms upp snabbare och jämnare än ett hushållsjärn. Utrustad med en säkerhetsbas och en isolerad kropp för att skydda din säkerhet hela tiden. Varsågod, plocka upp alla kläder runt omkring dig och prova dem!

-Vreden som passar dig: Vrid vredet åt höger för att ställa in temperaturen, åt vänster för att ställa in tiden. Jämfört med gammaldags värmepressar kommer vår bärbara värmepress med 9 LED-indikatorer och en stor digital display för att snabbt förstå temperatur- och tidsstatus. Njut av varje operation och process med tillförsikt. Det här är din tid att koppla av!

- Uppvärmning jämnt varje gång: Genom att använda innovativa glimmervärmeelement är våra värmetrådar tätare än traditionella värmerör. Utrustad med NTC temperatursensor och tvåvägs temperaturkontrollsystem, kan den ställas in exakt vid höga temperaturer, med känsliga och ljusa färger som aldrig kommer att blekna.

-Säkerhet först: Denna värmepress har klarat UL/VDE/FCC/CE/UKCA säkerhetscertifiering. Perfekt för affärs- och hembruk med sinnesfrid. Flerlagers värmeisoleringsdesign och automatisk avstängningssäkerhetsfunktion efter 30 minuters inaktivitet befriar dig från oro för kontinuerlig värmeskada under långvarig användning.

- LITEN MEN MÄKTIG: Denna kraftvärmepress skapar oändliga mönster på dina t-shirts, canvasväskor, glasunderlägg, djurhalsband, träprodukter, babyfiltar och mer. Den tunnare och lättare kroppen minskar tröttheten vid massproduktion och bördan av daglig lagring. Kraftfulla saker är inte alltid stora.

Objektsnr 630180079

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

9x9-tums 2-i-1 bärbar värmepressmaskin, gör mer, värmer snabbt och jämnt, säker

Pris

1 529 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?