Beskrivning

4 Precisionsmätare: Uppgraderat vakuumförgasare-set med 4 precisionsmätare med låsbara ventiler i mässing. Varje mätare har sin egen individuella dämpningskontroll och kalibreringskontroll. Mätarna är monterade på en tung metallbas avsedd för bänkmontering. De färgkodade skalorna på mätaren är utformade för enkel avläsning.

Hållbar Ram & Mångsidighet: Detta vakuumförgasarverktyg har en robust konstruktion där all hårdvara har högkvalitativ kromfinish, och det kan snabbt diagnostisera felaktig timing, fastkörda ventiler, läckande insugningsrör, felaktig bränsleblandning, tändstiftsmissar och mycket mer. Dessutom kan vakuumförgasaren synkronisera värdena på upp till 2-4 förgasare.

Kompletta Tillbehör: Setet levereras med 4 typer av adaptrar för de flesta motorcykelmodeller, och 4 stycken 30" gummislangar underlättar användning på avstånd. Produkten inkluderar också en praktisk bärbar väska utrustad med handtag och lås för enkel transport och förvaring. Kort sagt, dessa kombinationer kan hjälpa dig att felsöka.

Objektsnr 630515247

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 20:49

Bränsle Vakuumförgasare Synkroniseringsverktyg - Set med Gummislang

Utropspris

|0 Bud

1 100 kr

Auktionen avslutades utan bud

GunnEx

Vetlanda, Sverige

4.9

GunnEx

Verifierad

Toppsäljare

681 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?