Beskrivning

Beskrivning:
Denna krympslang med en diameter på 25 mm och en längd av 2 meter är den ultimata lösningen för dina kabelhanteringsbehov. Det här kvalitetsprodukten är tillverkad av slitstarkt och flexibelt material som har förmågan att krympa när den värms. Här är några av de fördelar som den här krympslangen erbjuder:

1. Kabelhantering och Organisering: Med den här krympslangen kan du enkelt organisera och skydda dina kablar. Den är idealisk för hemmabruk, på kontoret eller i professionella projekt.

2. Skydd mot Slitage: Krympslangen ger ett effektivt skydd mot slitage, drag och yttre påfrestningar, vilket förlänger livslängden på dina kablar.

3. Säkra Anslutningar: Genom att värma krympslangen tätar den tätt runt kablarna och skapar säkra anslutningar. Detta minskar risken för kortslutningar och elektriska problem.

4. Mångsidighet: Den här krympslangen är mycket mångsidig och kan användas för elektriska kablar, kablar i fordon, båtar eller till och med inom hobbyprojekt.

5. Högkvalitativt Material: Tillverkad av högkvalitativt och miljövänligt material för långvarig användning.

6. Enkel Installation: Installationen är enkel. Använd en värmepistol eller en annan värmeapparat för att krympa slangens diameter runt kablarna.

Förbättra din kabelhantering med den här pålitliga krympslangen, Skapa ordning och säkerhet i dina kabelarrangemang och se till att dina kablar är väl skyddade.

25mm x 2 meter längd.
Färg svart.
Längd: 2 meter.

Ångerrätt:
Du har rätt i 14 dagar från dagen du får din försändelsen att skicka tillbaka vid ej använd efter att jag har fått tillbaka produkten då kommer jag betala pengarna.

OBS!!!!!!
Köparen står för fraktkostnaden.

Skickar inom 1-2 arbetsdagar

Objektsnr 630847972

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 15:01

Krympslang 25mm x 2 meter

Pris

150 kr

Famalik

Sandviken, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

373 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?