Beskrivning

Tre löd-kit för undervisning/hobby säljes: Mr. Vipp, kondensatorn, transistorn

Vid städning av föräldrahemmets vind påträffade jag tre föremål jag endast svårligen kan placera till extraktion: tre lödkit för undervisning/hobby. Min mamma var ju inte så inne på det här med lödning, så det måste vara min pappas. Men inte han lödde så det störde. Så mycket är dock säkert att pappas polare undervisade i teknik och maskinlära på någon yrkeshögskola på 1980-2000-talet. Jag minns att pappa några gånger ryckte in och ersatte eller assisterade honom när sjukdom slagit till eller när omständigheterna så krävde. Kanske kan dessa löd-kit tillkommit på det sättet? Jag famlar, som ni hör.

Jag låter bilderna tala om dessa löd-kit, eftersom jag inte törs uttala mig om funktionalitet och grad av kompletthet. I mina ögon ser de oanvända och kompletta ut. Förpackningarna är förseglade med tejp och ger ett oöppnat intryck.

Från vänster till höger i den första bilden läser jag: Lödövning med introduktion till transistorn, Kondensatorn samt ”Mr. Vipp – astrabil vippa eller <blinkare>”. Tillverkare och ålder är okända, men som synes ingår instruktioner. Med lite tur står den informationen att finna där – men jag öppnade ju inte de obrutna förpackningarna.

Den sammanlagda vikten, inklusive låda för frakt, är ca 650 gram.

20-kr-sedeln tjänat som storleksreferens och ingår inte i affären.

För Schenker-frakt eller avhämtning i Göteborg.

Objektsnr 628288007

Visningar 84

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 11 apr 16:11

Tre löd-kit för undervisning/hobby säljes: Mr. Vipp, kondensatorn, transistorn

Utropspris

|0 Bud

25 kr

Auktionen avslutades utan bud

rhenriknilsson

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

283 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?