Beskrivning

Produktbeskrivning:

5 i 1 svart duschpanelsystem.

Detta är ett multifunktionellt duschpanelsystem lämpligt för hem eller kommersiellt bruk, det är tillverkat av 304 rostfritt stål, med fem duschfunktioner: regn, vattenfall, massagestråle, badkarspip och handdusch.

Produkten kommer att ge dig en bekväm upplevelse, driva bort trötthet och koppla av efter badet. Den lyxiga färgen är lätt att koordinera med modern inredning.

-304 ram i rostfritt stål

- 5 i 1 duschsystem

- funktionsomkopplare

- enkel installation

Huvuddrag:

- rostfritt stål och mässing,
Detta duschpanelsystem består av en ram i 304 rostfritt stål, avledare i mässing och hållare i rostfritt stål, vilket gör det underhållsfritt och rost-/korrosionsbeständigt för att förlänga dess livslängd.

- cool duschupplevelse,
Det finns två duschmunstycken på toppen, och du kan fritt välja regn- eller vattenfallsduschläge. Det finns två massagemunstycken med gummihål i mitten av panelen, och vattenutloppet ger mer bekvämlighet vid rengöring.

- handdusch,
Utrustad med duschhuvud i förkromad plast är slangen vind- och högtemperaturbeständig. Skölj gärna av löddret i duschen, eller använd det för att tvätta katter, hundar efter att ha lekt ute.

- två justerbara vred,
Den övre knappen är utformad för att växla mellan fem duschlägen och ytstrukturer för guideanvändning. Vrid den nedre knappen för att justera vattentemperaturen (medurs: kallt vatten), dra/tryck för att justera vattenutloppet.

- snabb och enkel installation,
Denna svarta duschhuvudsats kan säkert monteras på väggen med skruvar. Inkluderar separata varm- och kallvattenledningar, förstärkta rör på baksidan, vanliga VVS-anslutningar och 1/2-tums rörportar.

- hem och kommersiell användning,
Detta duschhuvud har en polerad finish för en elegant, högblank finish. Lämplig för master bedroom, badrum, hotell, resort och andra hem och kommersiella tillfällen.

Produktspecifikationer:

Färg: Svart
Process: polering
Material: 304 rostfritt stål
Funktion: dusch, vattenfall, massagemunstycke, badkarspip, handdusch
Installationsmetod: väggmonterad
Röranslutning: 1/2"
Produktstorlek: 48x2,6x7,9 tum / 122x6,6x20 cm

Paket innehåll:

1 x Multifunktionellt duschpanelsystem

1 x monteringstillbehörssats

Funktioner och detaljer:

- Stabil ram i rostfritt stål: Färg: Svart; Process: Polerad; 304 rostfritt stål förtjockade paneler, mässingsskarvar, explosionssäkra slangar, vilket gör denna svarta duschskärm resistent mot höga temperaturer och läckagesäker, vilket säkerställer utmärkt kvalitet. Den klassiska finishen är rostbeständig, fingerbeständig och lätt att rengöra.

-5 i 1 duschsystem: Utrustad med fem bekväma duschlägen: vattenfall, regn, två massagestrålezoner, handdusch och bottenstråle. Gummimunstycken sprayar en mjuk dimma eller starkt vatten för att massera din kropp, täpps inte igen och underhållsfritt. Duschhuvudet är också lämpligt för husdjurstvätt eller rumsstädning.

-Funktionsbrytare och justering: Den första ratten i mitten av duschhuvudspanelen är för att justera duschlägen och textur på ytan för lägesindikering. Nedanstående kran är för att fritt kontrollera vattentemperaturen och vattenutloppsvolymen.

-Enkel installation: Väggmonterad design, alla monteringstillbehör ingår i paketet. Med förinstallerade varm-/kallvattenledningar, förstärkta rör, vanliga röranslutningar, 1/2" rörportar, kan detta svarta multifunktionsduschsystem installeras snabbt och enkelt av dig själv eller en rörmokare.

-Brett användningsscenarion: Den svarta färgen gör att detta väggmonterade duschpanelsystem ser exklusivt ut i rum eller kommersiella platser. Lämplig för att renovera ditt badrum, hotell, resort, lägenhet för att förbättra rummets smak och njuta av en bekväm dusch efter långa arbetstider.

Objektsnr 629545119

Visningar 78

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 14:31

Multifunktionellt modernt duschpanelsystem med 5 duschlägen, 2 justerbara vred

Pris

2 259 kr

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

318 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?