Beskrivning

63x38 cm uppe. 54x31 cm nere. 14 cm höjd. Rymmer förvånansvärt lite vatten. Saknar propp.

Skick: se bilder. Leksaksdjuren är placerade på skönhetsfelen. Om ditt badrum har dörren till höger om handfatet, då kan du vända båda skönhetsfelen inåt väggen.

Precis framför nosen på den orangea björnen saknas det en liten aning porslin - en nagg i kanten alltså. Att naggen är svår att se på bild beror på att den är svår att se i verkligheten också.

Det verkar som om handfatet har legat upp och ned på ett golv och hasat en bit, varvid mikrorepor innehållande golvsmuts har uppstått. Jag gnuggat med wettexduk och suddgummi, men inte fått bort allt. Du ser en svag mörk rand ovanpå handfatet på ömse sidor av björnen. Det är det som inte gick bort med suddgummit. (Lägg bort mobilen och slå på en stor datorskärm eller smart-TV, så ser du bättre).

Du ser en grårandig flodhäst. Där fanns någon slags ljusgrå smuts som likande fönsterkitt, fast hårdare. Jag har fått bort det mesta, men inte allt, med hårda skrapändan av en diskborste. Titta noggrant på ömse sidor av flodhästen.

Syftet med auktionen är att jag ska få loss utrymme och att köparen ska få ett ursprungligen dyrt handfat väldigt billigt. Välkommen att lägga rimliga tvåsiffriga bud.

Om jag måste gissa tillverkningsår, då gissar jag på 2003, och garderar med 2013?

Skickas ej, förskottsbetalas ej. Du betalar med swish eller kontant en minut innan du lyfter upp handfatet från mitt tamburgolv.

Avhämtas nära Gotlandsgatan vid Skanstull i Stockholm, nära buss 3/66/76. Kan enkelt fraktas i barnvagn på tunnelbana och pendeltåg.

Tips: Om du köper ett par begagnade nattduksbord av den högre sorten utan sarg för en hundralapp hos Traderas värsta konkurrent (som ej får nämnas här), då kan du missbruka nattduksbordet som kommod till detta handfat, exempelvis utomhus bredvid ett torrdass på landet. När första nattduksbordet är förstört av väder och vind, då vet du precis hur du borde ha borrat och sågat när du går och hämtar nästa nattduksbord.

Objektsnr 626181590

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 9 mar 20:10

63x38 cm handfat i begagnat skick

Utropspris

|0 Bud

1 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?