Beskrivning

NY i förpackning! (Se bilder)
Nypris 1800kr

Rocket Pedal Go Kart har en sportig racerbilsdesign och hållbara funktioner. Rocket låter föraren styra pedalhastigheten och ge en autentisk körupplevelse. Den anpassade, ergonomiskt formgjutna sitsen är justerbar och utrustad med ett högt ryggstöd för en bekväm och säker sittställning. Den nydesignade ratten gör att föraren kan reagera snabbt och klara skarpa svängar. Idealisk för lek inomhus eller utomhus. Rocket Pedal Go Kart med dess hanteringsegenskaper och 8-bollsstilsbroms kommer att reta unga förare. Dessutom uppmuntrar det till fysisk aktivitet, bygger styrka, uthållighet och koordination. Lämplig för barn från 4 år och uppåt. Unisex.

FUNKTION – Denna Pedal Go Kart ger en autentisk körupplevelse och låter föraren kontrollera sin hastighet. Det uppmuntrar till fysisk aktivitet, bygger styrka, uthållighet och koordination.

PEDALKRAFT - Alltid redo att gå, behöver aldrig oroa dig för batterier som kräver laddning. Lättdesignat pedal-tryckhjul, perfekt för yngre barn.

DESIGN: Race-inspirerade pedaler, gummihjul och 8-kulars handbroms, sportig designad ratt och pulverlackerad ram av stålrör.

KOMFORT - Den anpassade, ergonomiska sitsen är justerbar och utrustad med ett högt ryggstöd för en bekväm och säker sittställning. Detta gör att barnet kan vara bekvämt och cykla längre.

INOMHUS/UTOMHUS - Rocket Pedal Go Kart är designad för att vara den perfekta pedal-gokarten för unga förare och kan användas för att åka både inomhus och utomhus.

———————
INFORMATION: Fraktkostnaden är beräknad på minsta möjliga vikt och jag tar inget extra för packning av paketet.

Betalas inom 1 dag om inget annat är överenskommet.

Objektsnr 630535030

Visningar 123

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 19:05

NY Pedal Röd Go-Kart Trampbil Pedalbil Bil Kart Nypris 1800kr Barn Cykel

Utropspris

|0 Bud

699 kr

Auktionen avslutades utan bud

TRANC3BLAST

Staffanstorp , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 458 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?