Beskrivning

De som säger att pengar inte kan köpa lycka har uppenbarligen aldrig åkt en ciao moped!
Denna stilfulla italienska moped är ett riktigt lyckopiller som både väcker ett leende på läpparna hos den bakom styret, samt de man smattrar förbi ;)

Just denna ciao moped är i ett mycket fint originalskick. Mopeden är inte trimmad utan helt original och oskurvad i motorn. Original avgasrör sitter kvar från fabrik tillsamans med pluggen i insuget, vilket bevisar att mopeden inte varit ett experimentationsobjekt för yngre förmågor.
Mopeden startar mycket enkelt och går som en dröm. All el, dvs framlysa, baklyse och tuta funkar självklart. Eftersom mopeden är 100% original smattrar den på i lagliga 30 knyck med ett helt underbart ljud och tvåtaktsdoft :) Fortsatt är mopeden mycket bensinsnål (drar ca 0,2l milen) vilket gör den hänsynsfull för både isbjörnarna och din plånbok.
För att säkerställa mopedens fina skick har den genomgått en övergripande översyn där följande saker är utförda:

-Rengjord samt renoverad förgasare med b.la. ny nålventil, munstycke, flotörhus, packningar mm
-Nytt tändstift
-Korrekt inställd tändning (brytarspetsar)
-Nytt signalhorn
-Nytt baklyse
-Justering av bromsar fram/bak
-Nya dekaler runt om
-Polering
-Restaurerade fälgar fram/bak

Man får komma ihåg att det är en närmare 30 år gammal och därför finns lite skråmor och rost på sina ställen, men det är ju även stor del av charmen!

Piaggio ciao - Din vapendragare mot vardagens tråkiga måsten. Ett solklart alternativ för dig med lite stil som vill förgylla de gråa och trista timmarna som spenderas på andra trista transportmedel såsom elcykel, elsparcykel, SL eller bil. Åk en ciao och sätt en guldkant på din vardag, tro mig det är guld värt!

Vänligen hör av er vid fler frågor/funderingar

Objektnr 631617633

Visningar 209

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 13:38

Piaggio ciao

Pris

9 900 kr
Annonsen är avslutad

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?