Beskrivning

El moped, elmoppe. Fabrikat Evess, modell Firenze, med tillbehör. Endast avhämtning! Maila gärna eventuella frågor/funderingar innan eventuellt bud/köp.

En klass 1, även kallade EU-moppe, som går i 45-50 km/h, har en motoreffekt på 2000 Watt. Mopeden har enligt Evess köpts av en tidigare ägare i Skåne som ändrade sig och ville ha en i en annan färg (turkos). Mopeden blev stående och köptes sedan av mig.

En mycket fin el-moppe, designen inspirerad av den ikoniska italienska vespan. Mopeden är i stort sett helt ny, mätarställning ser du på bilden men denna förändras eftersom jag använder moppen (sparsamt). Räckvidd upp till 60 km, två körlägen (ett upp till 25 km/h och ett upp till maxfart 50 km/h), inbyggt larm samt USB-ingång, utrustad med marknadsledande Samsung batterier. Inga skador eller funktionsfel, moppen rullar fint och allt fungerar som det ska. Mopeden är utrustad med pakethållare fram och bak samt paketbox (låsbar). Laddare, batteri, överdragsskydd, manual, extra säkringar samt en extra lampa, två uppsättningar nycklar medföljer, mattsvart hjälm med solkeps storlek medium Kvitto (på 27.000 kr) från då jag köpte moppen finns för påsikt.
Serviceparter för dig som bor i Stockholm, https://www.urbancorner.se/

På följande länk kan du läsa mer och se fler bilder, https://www.evess.se/

ENDAST AVHÄMTNING, ombesörjer inga transportlösning oavsett karaktär!

Provkörning endast på gården där jag bor. Jag erbjuder inga garantier utöver det som Evess erbjuder. Det du ser på bilderna är det du köper och efter ett eventuell köp/provkörning så ligger det fulla ansvaret på dig som köpare för allt som berör denna moppe.

Objektsnr 631631835

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 15:47

El moped, elmoppe. Evess, modell Firenze, med tillbehör. Endast avhämtning!

Utropspris

|0 Bud

19 999 kr

Slutar om

olcl

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

454 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?