Beskrivning

Viktig produktinformation

Denna produkt är helt ny och oanvänd, produkter som kom inplastade från fabriken är inplastade och har ordet inplastat i produktnamnet. Produkter som aldrig kom inplastade från fabrik är inte inplastade, helt nya och försiktigt kontrollerade av oss.

Denna produkt är inköpt av oss från en privatperson och på grund av detta räknar vi den som begnagnad hos oss trotts att den är oanvänd.

Produktbilden för denna produkt är antingen fotograferad av oss eller motsvarar den faktiska produkten.

Omslaget är på finska men spelet är på engelska.

Att jaga, samla och samarbeta tillhör människans främsta instinkter. I Monster Hunter Tri kan du göra allt detta online med tre vänner och röstchatta med Wii Speak! Det här är utan tvekan Capcoms mest välgjorda spel till Wii hittills!


Det mest sålda tredjepartsspelet till Wii i Japan
Risken att du inte vet vad Monster Hunter Tri är för spel är stor. Titeln har rönt enorma framgångar i Japan, men när det är dags för lanseringen i väst är det en ny marknad med nya spelare som väntar. Capcom har tagit hjälp av Nintendo själva för att marknadsföra den här supertiteln på våra breddgrader, och Nintendo skulle aldrig gå med på en sådan deal om inte spelet höll hög klass. Monster Hunter Tri är ett av de bästa tredjepartsspelen till Wii hittills.

Det här är Monster Hunter Tri
Världen i spelet bebos av både monster och människor. Ditt äventyr börjar i Moga Village, en by full av liv och rörelse. Som jägare blir ditt första uppdrag, på order av bossen i byn, att ta reda på vad som ligger bakom de jordbävningar som hotar samhället. Spelet är en blandning av action och rollspel, där actiondelen ligger i att dräpa monster och inslaget av rollspel visar sig i de enorma kommunikationsmöjligheterna, samt samlandet och hanterandet av föremål. Äventyret är uppdragsbaserat, så risken att planlöst virra omkring utan mål i den här enorma världen väldigt liten. Titta på filmklippen till höger för att se mer!

Det finns många titlar som går ut på att slakta monster och spela online, men inget annat spel kommer i närheten av den atmosfär och närvarokänsla av levande varelser som Monster Hunter Tri erbjuder. Den här världen andas liv, och det mesta du gör i spelet har inverkan på ett eller annat sätt. Det är inte bara möjligt att bygga dina egna vapen med hjälp av de föremål du samlar in under resans gång, du kan även reparera de delar av byn som har skadats av jordbävningarna. Dessa ändringar som du gör på byn är inte bara något som skymtar förbi i en textruta, det SYNS. De monster som du möter är baserade på skaparnas fantasi, men de beter sig som om de vore riktiga djur. Små, svaga monster flyr när de inser att de är hopplöst underlägsna, och olika arter av monster drar sig inte för att attackera varandra. Du som spelar måste tänka instinktivt… ska du dra fram ett stort vapen när du känner dig hotad av en jätte eller hinner du räkna ut hur långt det är att springa och gömma sig i närmaste grotta?

Du kanske tror att du som mänsklig spelare lätt kommer att överlista alla monster i spelet. Vi får väl se! Det finns förstås en del monster som inte är särskilt intelligenta till att börja med, men det finns också riktiga luringar som kamouflerar sig i miljön och hugger när du kommer i närheten. Du som har sett naturprogram där lömska fiskar kamouflerar sig på sandbotten och hugger till när ett litet byte simmar förbi vet vad du har att vänta! Som sagt attackerar olika arter av monster varandra också. De som befinner sig högt uppe i näringskedjan regerar över de mindre kräken som får finna sig i att fly från strid. Andra monster kallar på hjälp när de känner sig övermannade, och snart är rollerna ombytta. Från att ha varit jägaren är det plötsligt du som är bytet!

Spela online helt gratis utan Friend Codes och röstchatta med Wii Speak
Att spela ensam kan vara bra för att lära sig spelet, men hela Monster Hunter Tri-konceptet bygger på att du ska jaga i flock… vi menar grupp! Självklart är Monster Hunter Tri anpassat för onlinespel, men det går också att spela tillsammans med en kompis på delad skärm för den som hellre vill det. Skulle du helt sakna vänner som är spelintresserade kan du ta hjälp av Cha-Cha, en karaktär som kontrolleras av datorn. När ni är flera som jagar går det förstås att prova helt nya strategier för att få bjässarna på fall. En i gruppen kan förbereda och lägga ut en fälla medan de andra lockar till sig monstrets uppmärksamhet och drar jätten mot målet. Eftersom Monster Hunter Tri är kompatibelt med Wii Speak så är det fullt möjligt att röstchatta online när ni jagar tillsammans! Antalet strategier som går att ta i bruk när du jagar i grupp begränsas bara av din fantasi.

Ett ord till alla föräldrar
Till skillnad från Nintendos egna spel så använder inte Monster Hunter Tri Nintendo Wi-Fi Connection. Detta innebär att spelet saknar Friend Codes, något som gamers förmodligen jublar över. Samtidigt måste vi påpeka för dig som förälder att det här betyder att man kan lägga till vem som helst i sin kompislista utan att fylla i en kod. Eftersom spelet även utnyttjar både textchatt (via virtuellt eller riktigt tangentbord) och röstchatt bör du som förälder vara uppmärksam på vilka ditt barn spelar Monster Hunter Tri med.

Välj själv vilken handkontroll du vill använda
Monster Hunter Tri är kompatibelt med både Wii Remote+Nunchuk och Classic Con

Objektsnr 369465610

Visningar 1 230

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Monster Hunter Tri (Finskt Omslag)

Pris

150 kr

SpelochSånt

Norrtälje, Sverige

5.0

SpelochSånt

Företag

Toppsäljare

15 256 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?