Beskrivning

Säljes till högstbjudande och snabbaste tagare (pris sänkt från 1500kr till 0kr i budstart) - otroligt bekväm, lyxig, fräsch och snygg Howardsoffa / välvd soffa i grått tyg (utan sittpuff). Den har fina hjul framtill så att placeringen enkelt kan justeras, annars perfekt att sätta såna ”hjulkoppar” under för att skydda golvet. Kuddöverdragen kan tas av för att tvättas. Finns katt i hemmet som givetvis är rökfritt.

Fläckfri, knappt använd i jättefint skick och redo för ett nytt hem.

Sittdjup ca 65 cm mätt från ryggkudden, om kudden tas bort är sittdjupet ca 85cm. På bredaste ställena är soffan ca 260cm bred. Soffan är lätt välvd.

Nypris antagligen runt 9000kr, se länk: https://www.trendrum.se/howard-watford-deluxe-4-sits-svangd-soffa-gra-matt-och-textilrengoring?aref=ref-adwords_agid-_cid-20486286627_mt-_kw-_pl-_dv-m&gclid=EAIaIQobChMI1YS12bLvgwMVg1CRBR0K4wm4EAQYBCABEgJ6GPD_BwE

Obs att första bilden visar hur den ser ut ny i en något ljusare färg, övriga bilder är hur den ser ut idag och är den soffa som säljes med alltså något mörkare grå färg med mycket svag brun ton i. Fotstödet i bilden är redan sålt till en snygging i Saltis.

Hämtas på Värmdö, strax innan du svänger av mot Stavsnäs.

Säljes pga köp av ny soffa. Älska soffan, lev lite - äg den nu!

Objektnr 631513983

Visningar 19

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 18:47

Lyxig retro tresits soffa - välvd

Utropspris

|0 Bud

1 kr

Auktionen avslutades utan bud

David A

Stockholm, Sverige

Verifierad

41 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?