Beskrivning

CRYSIS 3 HUNTER EDITION PS3 - BLES-01649

Crysis 3 är en förstapersonsskjutare utvecklat av Crytek och gavs ut av Electronic Arts. Det är det tredje spelet i Crysis-serien och en uppföljare till Crysis 2 från 2011. Spelet släpptes i februari 2013 till Microsoft Windows, Playstation 3 och Xbox 360. Spelet använder sig av spelmotorn CryEngine 3.

Spelet var ett av de mest efterlängtade kommande spelen år 2013. Crysis 3 har vunnit ett antal utmärkelser, bland annat PC Gamers Most Valuable game, Game Informers Best of Show och Electric Playground Best of E3

Spelarna tar på sig rollen som 'Prophet' när han återvänder till New York år 2047, 24 år efter händelserna i Crysis 2. Staden har varit innesluten i en gigantisk Nanodome (Nanokupol) byggt av det korrupta militärföretaget CELL Corporation. New York City Liberty Dome är en veritabel urban regnskog där det vimlar av igenvuxna träd, täta träskmarker och rasande floder. Prophet sägs vara på ett "hämnduppdrag" efter att ha avslöjat sanningen bakom CELL:s motiv att bygga New Yorks karantän. New Yorks medborgare fick reda på att den gigantiska stadsstrukturen restes för att beskydda befolkningen och att rengöra denna metropol från den utomjordiska rasen Ceph. Men egentligen är denna Nanodome en kraftkälla som CELL använder för att skaffa utomjordisk teknologi och energi dold i sin strävan att skaffa global dominans genom skuldslaveri.

KOMPLETT I BOX

MAX 60KR I FRAKT VID KÖP AV FLERA PRODUKTER (SWEDEN ONLY)
Frakt med Schenker är spårbart försäkrat paket - Postnord är vanligt oförsäkrat brev

Skickar gärna fler bilder och information!
Alla spel är testade, rengjorda, spelen har nya batterier och skivor är vid behov slipade.
På begagnade produkter kan eventuella koder för nedladdning av extramaterial, online-spel och dylikt vara förbrukade.

INTERNATIONAL BUYERS ARE WELCOME.

Objektnr 619259006

Visningar 138

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

CRYSIS 3 HUNTER EDITION PS3

Pris

99 kr

arkadnu

Furuvik, Sverige

5.0

arkadnu

Företag

Toppsäljare

3 392 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?