Beskrivning

NY i förpackning!
Butikspris ca 2200:-

Oxseryns är en enkel handhållen pooldammsugare med en teleskopstång upp till en längd av ca 180 cm. Idealisk för rengöring av pooler, spa och bubbelpooler från sand och annat mindre skräp. För simbassänger kan du även koppla en lämplig standardstav (ingår ej).

Du kan verkligen njuta av din pool och spa.

Uppladdningsbar:
Dammsugaren drivs av ett 6000mAh batteri, vilket kan uppnå upp till 60 minuters arbete. Det tar cirka 7,5 timmar att ladda helt. Indikatorn ändras från röd till grön när enheten är fulladdad. Det är värt att notera att när du slår på maskinen och inte sänker ner den i vatten kommer den automatiskt att stängas av efter 60 sekunder för att skydda motorn, vilket förlänger dess livslängd.

Lätt att montera
Det multifunktionella vakuumhuvudet är lätt att montera. Sätt in dammsugarhuvudet i rengöringslocket som bilderna visar. Se till att den är helt insatt, annars kan den lossna från locket vid rengöring.

Utbytbart handtag
Detta kommer med ett svart handtag och en lång teleskopisk aluminiumstång som mäter cirka 69 tum. Det svarta handtaget kan hjälpa dig att rengöra grundare områden som pooltrappor. Längden på teleskopstången är justerbar, men glöm aldrig att ansluta kontakten först. Längden gör den idealisk för pooler ovan mark. Du kan också fästa den på valfri standardstång.

Multifunktionssughuvud
Sughuvud med roterande kulhjul för enkel glidning längs poolens botten. Detta är idealiskt för att ta sig in i trånga hörn och svåråtkomliga ställen. Och den vinklade borsten hjälper till att rengöra och lossa skräp från poolgolvet. Så du behöver inte gå i vattnet för att vara ren. Denna pooldammsugare kan manövreras till vilken del av ditt poolgolv som helst.

Fraktkostnaden är beräknad på minsta möjliga vikt och jag tar inget extra för packning av paketet.

Betalas inom 1 dag om inget annat är överenskommet.

Objektsnr 628478461

Visningar 149

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 15:41

SE PRISET Pooldammsugare Uppladdningsbar sladdlös Batteri Spa Pool Batteridriven

Såld för

699 kr
Annonsen är avslutad

TRANC3BLAST

Staffanstorp , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 458 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?