Beskrivning

Andningslarm Babysense 7 är ett mycket tillförlitligt andningslarm som installeras i spjälsängen.

Babysense 7 är ett andningslarm avsett både för hemmabruk och för sjukvårdsinrättningar och det kan användas för alla friska barn upp till ett års ålder. Babysense har funnits på marknaden i över 15 år och är ett av de mest sålda världen över. Babysense är utan tvekan det mest beprövade andningslarmet på marknaden och det har sålts i hundratusentals exemplar världen över.

Babysense andningslarm kontrollerar regelbundet ditt barns rörelser och ger ifrån sig en hög varningssignal ifall ditt barns andning upphör under 20 sekunder eller om andningsfrekvensen sjunker under 10 andetag per minut. Andetagen indikeras av en grönt blinkande lampa på övervakningscentralen, vilket är lugnande för dig som förälder när det är mörkt i sovrummet.

Systemet består av en övervakningscentral (kontrollpanel) samt två av varandra oberoende sensorplattor. De två sensorplattorna placeras under barnets madrass och registrerar barnets andningsrörelser. Att man har två plattor minskar risken för att barnet lyckas krypa bort från övervakningsområdet, med falsklarm som följd.

Systemet arbetar med fasta kablar istället för radioöverföring för att säkerställa tillförlitlig överföring i alla situationer. Tack vare den fasta överföringen slipper man även risken för att barnet utsätt för radiostrålning.

Andningslarmet levereras med ett års Babysense Trygghetsgaranti.

BABYSENSE 7 - certifiering:

Babysense 7 är certifierad som medicinsk utrustning klass IIb, i enlighet med CE Directive 93/42/EEC annex III, VI. Babysense 7 är även ISO-certifierat. För att få dessa klassificeringar utsätts produkten för hårda kvalitets- och tillförlitlighetstester, vilka ställer höga krav på produkten.

EC 93/42/EEC Medical Devices Directive (Class IIb)
ISO 9002 & EN 46002
AS/NZS 3200.2.202:1996 (Approved Electromedical Device) (Compliance)
FCC Part 15, Subpart B, Class B

Objektsnr 630188458

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 19:26

Babysense 7 Andningslarm bebis

Utropspris

|0 Bud

499 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?