Beskrivning

MÄRKE: Babybjörn
Modell: Miracle
Färg: Svart
Skick: Mycket fint begagnat skick. Inget att anmärka på
Tyg: Luftig svalt meshtyg, torkar fort vid tvätt

PERSONLIG BESKRIVNING
Älskad bärsele då den var luftig och sval både inomhus och utomhus på sommaren. Tysta spännen som inte väcker en sovande bebis om man ska lägga ifrån sig dem. Jag hade en mer avancerad bärsele också men den hade högljudda kardborreband och var mer meckig med massa långa slonkar som ofta fastnade i kökslådor.

Denna sele är smidig att ta med sig under barnvagnen då den har en inbyggd förvaringspåse. Väldigt enkel att använda på flygresor och liknande.

Produkten har utgått, motsvarande modell heter idag Move.

PRODUKTBESKRIVNINGEN
Babybjörn Bärsele Miracle passar från nyfödd upp till 12 kg.

Ergonomiskt midjebälte och flexibelt bärande ger oslagbar komfort

Rejält vadderat och justerbart midjebälte, bekvämt ryggstöd och breda axelband ger många möjligheter till varierat bärande. Med enkla justeringar, och med din baby kvar i bärselen, fördelar du och flyttar runt vikten mellan höft, midja och axlar efter behov. Bärselen är också individuellt anpassningsbar för att ge dig perfekt passform.

Passar från nyfödd (minst 3,5 kg) upp till ca 12 kg.
Maskintvätt 40 °C.
Det ergonomiska midjebältet justeras enkelt.
Det justerbara ryggstödet ger bekväm stadga i ländryggen. Breda axelband för maximal komfort.
Säker och enkel att använda med alla justeringar framifrån.
Babybjörn Bärsele Miracle är justerbar för att passa babyns längd perfekt från nyfödd ända upp till cirka 15 månader.

Babybjörn Bärsele Miracle är formgiven för att passa din nyfödda baby redan från första dagen, utan att du behöver något extra inlägg, insats eller kudde. Du bär ditt nyfödda barn hjärtenära – högt upp på bröstet och vänt mot dig – för att få den viktiga närheten samtidigt som du har trygg uppsikt över barnets andning. Bärselen är utvecklad i nära samarbete med barnläkare och är anatomiskt anpassad efter ditt växande barn. Det betyder att huvud, nacke och rygg får stadigt stöd och att ben och höfter hålls i korrekt position redan från födseln.

Huvudstödet är viktigt för att ge stöd åt det nyfödda barnets nacke. Det är justerbart och kan vikas ner så att barnet kan bäras framåtvänt när hon eller han är lite äldre och kan hålla huvudet uppe själv.

Den inåtvända, upprätta bärpositionen underlättar fria andningsvägar. Du och din baby kan ha ögonkontakt och du har hela tiden uppsikt över babyns andning.

När ditt barn är tillräckligt starkt i nacken och börjar bli nyfiken på omgivningen kan du bära henne eller honom framåtvänd i bärselen.

Sömmarna är lagda på utsidan för att inte skava mot små armar eller ben och tygerna är noggrant utvalda för att vara extra mjuka och snälla mot ditt lilla barns hud. Alla material uppfyller kraven för Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter

Säkerhet: Uppfyller säkerhetsstandarden för bärselar, EN 13209-2:2005.

Objektsnr 630805506

Visningar 103

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 08:56

Baby Björn Miracle Bärsel i luftig svart meshtyg

Utropspris

|0 Bud

175 kr

Auktionen avslutades utan bud

Emilia-A

Kungälv , Sverige

5.0

Emilia-A

Verifierad

Toppsäljare

159 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?