Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är 99,9% ny!!)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

Denna handhållna elektriska bandningsmaskin drivs av ett litiumbatteri. Den har automatiska spänn-, svets- och skärfunktioner.

Justerbar åtdragningskraft. Liten storlek och låg vikt gör balpressen lätt att använda, denna balpress är mycket lämplig för förpackning av skrymmande produkter inom olika industrier.

- Effektiv bandning

- utmärkt struktur

- Elektrisk bekvämlighet

- Genomtänkt design

Huvuddrag:

- Effektiv bandning,
Denna bandningsmaskin har enkel åtdragning, svetsning och skärning. Det är lätt att använda och effektivt. Spännkraft och svetstid kan justeras. Fästkraft: 60-2800N.

- Hög hållfasthet och 16 mm,
Den handhållna balpressen är tillverkad av höghållfast aluminiumlegering, järn och plastmaterial, vilket är robust och hållbart. Pappersskäraren håller tejpen på plats. Bandbredd: 11-16 mm; Bandtjocklek: 0,5-1,5 mm.

- Batteridriven 3000mAh,
Detta batteridrivna bandverktyg innehåller ett 3000mAh litiumbatteri. Den är avtagbar och uppladdningsbar. Laddningen tar 90 minuter. Den trådlösa designen är bekväm.

- Ergonomiskt handtag,
Denna elektriska balpress har ett ergonomiskt fiskbenshandtag, som är bekvämt att använda och lätt att bära. Fiskbenshandtag ökar friktionen.

- termisk ventilation,
Verktyget är designat med flera värmeavlednings- och ventilationshål, som har god värmeavledning och ventilationseffekter. Det kan fungera kontinuerligt.

-Brett utbud av applikationer,
Detta bandningsverktyg är lämpligt för förpackning av mat, hårdvaruverktyg, kemiska fibrer, bomull, tobak, kemikalier, metallprodukter etc. med PP- och PET-bandband.

Produktspecifikationer:

Tillämplig klockbandsbredd: 11-16 mm/0,43-0,6 tum
Tillämplig remtjocklek: 0,5-1,5 mm/0,02-0,06 tum
Tillämplig rem: PP/PET-rem
Tätningsbandsform: friktion och svetsning
Spännkraft: 60-2800 N
Batteri: litiumbatteri 3,0A/h 12 VCD
Laddningstid: 90 minuter
Spänning: 220V/50Hz
Maskinstorlek: 340x130x120 mm

Paket innehåll:

1 x elektrisk handbandsmaskin
1 x tillbehörssats

Funktioner och detaljer:

- Effektiv bandning: Denna batteridrivna bandningsmaskin drar automatiskt åt, gnuggar banden på smältsektionen och svetsar sedan. Bandbredd: 11-16 mm; Bandtjocklek: 0,5-1,5 mm. Fästkraft: 60-2800 N (justerbar).

-Utmärkt struktur: Den elektriska stålbandningsmaskinen är gjord av höghållfast legering av aluminium, järn och plast, som har stark värmebeständighet och korrosionsbeständighet. Med hjälp av avancerad tillverkningsteknik är den hållbar och kan användas under en viss tid.

- Elektrisk och bekväm: Denna industriella bandningsmaskin är utrustad med ett 3000 mAh uppladdningsbart litiumbatteri. Laddningen tar 90 minuter. Den trådlösa designen är bekväm att använda.

- Genomtänkt design: Denna pneumatiska balpress är lätt att bära och kör maskinen utan trötthet på grund av det ergonomiska handtaget. Kylhålsdesign, stark kylkapacitet.

- Olika applikationer: Detta elektriska stålbältesverktyg är lämpligt för PP- och PET-bälten, förpackning av stora produkter, ofta används i små och medelstora företag, såsom träförpackningar, bomulls-, kemi- och metallprodukter.

Lägga märke till:

Om den används för PP-band måste du använda verktygen i satsen för att ta bort den vänstra yttre höljet på bandningsmaskinen och sedan byta ut de korta fjädrarna i maskinen mot långa.

Om du använder PET-band behöver du inte byta invändiga beslag. Eftersom det är fabriksinställning.

Objektsnr 569646927

Visningar 565

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Bärbar 11-16MM elektrisk handhållen bandningsmaskin, 3000mAh batteri

Pris

7 939 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?