Beskrivning

Exklusiv väska från Louis Vuitton i särklass!!! Premium kvalité! Elegant och tidlös!

Full set, oanvänd, i nyskick. Förvarades i sin dustbag sedan inköp 2016. Originalkvitto for 3500 euro från LV butik i Finland följer med.

Modellen heter Capucines MM, väskan är tillverkad i högkvalitativ äkta läder som heter Taurillon och är en av de mest exklusiva lädersorter som används av dyra märken b l a och Louis Vuitton. Invändig fodrad med grå läder.

Färgen är Magnolia pink, färgnyansen är svår att fånga med en vanlig kamera, för exakt färgnyans och beskrivning gå in på https://eu.louisvuitton.com/eng-e1/products/capucines-mm-taurillon-012812/M42258.

Denna färgnyans är populär och är slutsåld hos LV.

Capucines MM är inte bara supersnygg och elegant, men också en säker investering, den håller högt värde. Priset på Capucines MM utvecklades sedan 2016 och idag kostar väskan 83 000 kr som ny på LV sida.

Väskan är i nyskick, den är oanvänd och jag kan inte se något att anmärka på. Håller formen perfekt, handtagen står rakt upp och väskan fortfarande har en svag lukt av ny läder. Ren och fin utvändig och invändig, utan fläckar, metaldetaljerna är blanka. Eventuella skuggor eller ljusare partier endast från kamera blixt vid fotografering.

Mått (ca): 31.5 x 20 x 11 cm

Väskan kommer med kartong (lite skadad under förvaring), extra fin tjockare, fodrad dustbag, originalkvitto och axelrem.

Fler bilder kan skickas vid behov. Väskan skickas spårbart.

Objektsnr 631291985

Visningar 72

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 22:46

LOUIS VUITTON Äkta Capucines MM Pink Taurillon Läder Oanvänd Kvitto Nypr. 83000

Utropspris

|0 Bud

49 945 kr

Slutar om

taliya

Karlskoga, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

182 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket