Beskrivning

PGA hygienskäl inkluderas den ej av ångerrätt vid bruten plombering.

Upptäck en ny dimension av flexibel och smärtfri ansiktsvård med vårt 2-i-1 verktyg för borttagning av ögonbryn och ansiktshår! Denna intelligenta lösning kombinerar flera funktioner för att ge dig en överlägsen hårborttagningsupplevelse som tar din skönhetsrutin till nya höjder.

Smidig Hårborttagning Utan Märta:
Vår ansikts- och ögonbrynstrimmer är designad för att försiktigt trimma små hår på känsliga områden som ögonbryn, haka, haka och övre ögonlocket. Glöm märtsamma vaxningar eller tidsslukande besök på salongen. Med vår avancerade teknik blir din hud glödande, fräsch och jämn utan onödigt obehag.

USB-laddning för bekväm användning:
Slip krångliga batterier! Vår ansiktshårtork drivs av en standard USB-laddningskabel, vilket gör det enkelt att ladda den med din mobilladdare eller dator. Med en laddningstid på endast 6 timmar kan du njuta av upp till 70 minuters kontinuerlig användning. Praktiskt och effektivt!

Dubbla trimmerhuvuden för vidvinkel:
För att möta dina unika behov ingår två trimmerhuvuden - ett för ansiktet och ett speciellt designat för ögonbrynen. Oavsett om du vill skapa perfekt hår eller finjustera små ytor, använd våra trimmerhuvuden för att få den precision du behöver för ett imponerande resultat varje gång.

Enkel Rengöring för Bekymmersfri Användning:
Vi förstår att din tid är värdefull. Därför har vår hårborttagare ett förseglade rakhuvud som enkelt kan roteras och tas bort för snabb och enkel rengöring. Håll din enhet i toppskick med minimal ansträngning.

Investera i ditt utseende och komfort med vår 2-i-1 ögonbryns- och ansiktshårborste. Upplev flexibel Hårborttagning som tar din skönhetsrutin till nya nivåer! Beställ din enhet idag och upptäck skillnaden själv.Tekniska specifikationer:
Produktkod: 24102
Hög kvalitet
Smärtfri hårborttagning
Lätt att använda
LED lampa
Den irriterar inte huden
Elegant design
Strömförsörjning: batteri
Laddning via USB-kabel (kabel ingår men ej strömadapter, du kan använda din mobilladdare)
Liten och behändig
2 utbytbara huvuden
Spänning: 5V
Effekt: 2W
Laddningstid: 6h
Arbetstid: 70 minuter
Mått: 13cm x 2,5cm
vit färg
Produkten är gjort för hemmabruk, garantin gäller ej för att användning i företag eller butik/salong/proffesionellt bruk.

Objektsnr 628120255

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 11:47

2 i 1 Laddbar Ögonbryn och ansiktes hårborttagning

Pris

159 kr
Annonsen är avslutad

MobiloTeknik

Vällingby, Sverige

5.0

MobiloTeknik

Företag

Toppsäljare

1 148 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?