Beskrivning

PEACH™ 2 är en IPL-enhet (Intense Pulsed Light) som använder kraftfulla ljuspulseringar för att störa hårväxtcykeln och stoppa utvecklingen av hårsäckar, för att ge en komplett borttagning av kroppshår. Genom kontinuerlig användning kommer hårstråna att gå in i den vilande fasen.

PEACH™ 2 har ett stort behandlingsfönster på 9 cm² för att enkelt täcka ett större område, med ett flexibelt huvud täcker PEACH™ 2 alla kurvor på din kropp. PEACH™ 2 har en kylning teknologi som ger en smärtfri och säker behandling. T-Sonic™-massage ökar mikrocirkulationen och vidgar porerna tillfälligt så att ljuset kan penetrera roten av varje hårstrå mer effektivt. PEACH™ 2 har olika intensitetsnivåer och anpassningsbara behandlingar

Genom att följa instruktionerna och ett förinställt schema för just din hudton och hårfärg kommer du att märka en betydande hårminskning vid ungefär 12 veckor. Principen är enkel: Lätta ljuspulser tvingar hårroten att gå in i en vilofas, vilket innebär att befintligt hår faller av.

Objektsnr 630491396

Visningar 83

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 19 apr 07:36

Fynd! FOREO PEACH 2 IPL . Plastfolie kvar runt asken.

Såld för

1 600 kr
Annonsen är avslutad

karolinaorr

Göteborg, Sverige

5.0

karolinaorr

Verifierad

Toppsäljare

185 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?