Beskrivning

9 färger av halvpermanent nagellack i naturliga nyanser ingår i denna uppsättning, med 7,3 ml/0,25 fl.oz per flaska. Paketet består av en variation av nakenrosa färger som passar för alla säsonger och för daglig användning, vilket gör dina naglar mer attraktiva.

Denna halvpermanent nagelfärg har en livslängd på upp till 21 dagar och är enkel att ta bort. För att få den optimala hållbarheten måste emaljen härda under LED/UV-ljus. Med en livslängd på 60-90 sekunder för LED-ljus och 2-4 minuter för UV-ljus, tar det bara några minuter att enkelt ta bort nagellacket med hjälp av nagellackborttagare utan att skada dina naglar.

Denna nagelfärg ger enkel applicering med perfekt glans och färgmättnad utan borstmärken. Med en flytande konsistens och snabb formning behövs endast 1 eller 2 lager för att uppnå den önskade effekten. Färgdjupet varierar beroende på basfärgen på naglarna och antalet applicerade lager.

Det här setet är inte bara en utmärkt produkt för egen användning, utan också en perfekt present till familj och vänner för olika tillfällen såsom födelsedagar, årsdagar och högtider som Alla hjärtans dag eller jul. Observera att halvpermanent nagellack kräver applicering av bas- och topplack och att flaskan bör skakas före användning.

Objektsnr 628119793

Visningar 111

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 11:41

(NY) Halvpermanent mjölkvit rosa nagellack i 9 emaljer färger uv gel

Pris

49 kr
Annonsen är avslutad

prodeo

Gärsnäs, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

220 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?