Beskrivning

"Prestationsprinsessor", "duktiga flickor". Samhällets syn på högpresterande kvinnor skevar. Vi har bland annat hört röster som menar att kvinnor ska sluta vara duktiga och sänka kraven på sig själva, men är det verkligen rätt väg att gå? I själva verket har vi mycket att lära av den duktiga flickan. Flit, strävsamhet och höga förväntningar möjliggör klassresor, krossar glastak och får drömmar att slå in. Nu tar Birgitta Ohlsson revansch för den duktiga flickan. Med utgångspunkt i sitt eget liv visar hon att duktighet och höga prestationskrav inte behöver vara en börda. Det kan lika gärna vara ett maktmedel och ett redskap på vägen mot ett mer jämställt samhälle.

I den här boken går Birgitta Ohlsson ut med ett personligt och politiskt försvarstal till de duktiga flickorna, och visar vilken kraft och frihet som kommer med att vara "duktig".

Boken är i nyskick och aldrig läst!

Jag packar väl och skickar endast via ombud då jag upplever att dessa paket kommer fram mer säkert. Skickar paketet när jag ser att betalning är gjord vilket ska vara gjort inom tre dagar efter avslut auktion om inget annat är överenskommet och skickar mån-ons veckan efter avslutad auktion. Jag tar inget ansvar för leverantörens hantering men jag packat mycket väl.
Behöver man vänta med betalningen så säg till innan ni budar.

Har du några frågor så får du gärna höra av dig.
Lycka till!

Objektsnr 627352896

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 10:36

Duktiga flickors revansch

Pris

179 kr
Annonsen är avslutad

SalinaLindberg

Kungälv, Sverige

5.0

SalinaLindberg

Verifierad

Toppsäljare

102 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?