Beskrivning

Högskoleprovet Så Får Du Bättre Resultat - Sophie Ollen / David Terstad - 2016 - Mjuka Förlagsdekorerade pärmar - Mycket Fint skick. se bilder.

Praktiska råd och tips så att man kan förbereda sig maximalt både psykiskt och kunskapsmässigt.

Högskoleprovet innebär en andra chans att komma in på sin drömutbildning. Det kan helt enkelt vara livsavgörande. Men hur lyckas man få toppresultat? En del lyckas direkt utan att ha övat överhuvudtaget, men för de allra flesta lönar det sig verkligen att komma väl förberedd till provdagen. Mycket av det som testas i högskoleprovet tar lång tid att lära sig, men i detta ligger också nyckeln det går att lära sig!

Det här är inte en tjock telefonkatalog bestående av gamla högskoleprov. Författarna vill i stället visa hur uppgifterna i högskoleprovet är uppbyggda, vad syftet med dem är och hur man ska tänka för att lösa dem. Om man bättre förstår detta minskar risken att man går i vanliga fällor.

Boken är indelad i tre delar. Del ett handlar om hur högskoleprovet är uppbyggt, praktiska förberedelser och tips inför provdagen. Del två handlar om högskoleprovets kvantitativa delar och innehåller en genomgång av den matematik som krävs för att kunna svara på uppgifterna samt tips på hur man kan lösa uppgifterna snabbare. Sista delen behandlar de verbala delarna och innehåller information om och analys av de olika typer av texter, svarsalternativ och ord som förekommer. Även här finns tips för att snabba på uppgiftslösningen och för att undvika fallgropar.

Om författarna
Carl-David Agardh är professor vid Universitetssjukhuset MAS i Malmö, Christian Berne är professor vid Akademiska sjukhuset i Uppsala och Jan Östman är docent vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge.

Författare: Sophie Ollen / David Terstad

Förlag: Tukan Förlag

Tryckt år: 2016

Sidor: 147

Språk: Svenska

ISBN : 978-91-7617-792-1

Format h x b: 26x 20,5 cm.

Vikt (oinpackat) ca 550 gram.

Sampackar vid flera köp!

Om man vill bjuda på en auktion men vill vänta med att betala till lön eller annan utbetalning så går det bra för mig, men mail isåfall efter auktionen så att jag vet om detta.

Frakten upp till 2 kg ligger på :
DHL 79:- Upp till 5 Kg
Schenker : 59:- 1 Kg, 67:- för 2 Kg
Postnord skicka lätt (spårbar): 66:- 1 Kg, 99:- för 2 Kg

Objektsnr 631538379

Visningar 8

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 18:49

Högskoleprovet Så Får Du Bättre Resultat - Sophie Ollen / David Terstad - 2016 -

Utropspris

|0 Bud

100 kr

Slutar om

firebird

Luleå, Sverige

4.9

firebird

Verifierad

Toppsäljare

1 772 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?