Beskrivning

En Modern Myndighet - Trafikverket som ett Förvaltningspolitiskt Mikrokosmos - Upplaga 1:1 2017 - Mjuka Förlagsdekorerade pärmar - fint skick. se bilder.

Hur modernt kan ett statligt verk bli, om det fortfarande vill vara en myndighet? I den här boken skildras Trafikverkets försök att förverkliga idén om att vara en modern organisation, och vad som händer när myndighetsidealet slår tillbaka. Föreställningen att statliga myndigheter verkar i både medborgarnas och näringslivets tjänst genomsyrar Trafikverket. Verket varken projekterar eller bygger, utan upphandlar sådana tjänster av privata företag. Det är marknadsidéer som råder, och verket ser sig som en partner till näringslivet.

Författarna analyserar Trafikverkets strävan efter att vara en renodlad beställare, att vara lyhörd i sin planering och att vara aktiv i EU-arbetet. I boken undersöks också hur dessa ambitioner förpackas. Vad säger ledningen om det som sker, och vad säger medarbetarna?
Förvaltningsakademin är en mångvetenskaplig centrumbildning vid Södertörns högskola som bedriver forskning om förvaltning, erbjuder uppdragsutbildning och verkar för kvalificerade möten mellan forskning och praktik.

Författare: Bengt Jacobsson / Göran Sundström (Red.)

Förlag: Studentlitteratur

Tryckt år: 2017

Sidor: 204

Språk: Svenska

ISBN : 978-91-44-12172-7

Format h x b: 22,5 x 15,5 cm.

Vikt (oinpackat) ca 302 gram.

Sampackar vid flera köp!

Om ni vet något billigare fraktsätt så meddela mig.

Om man vill bjuda på en auktion men vill vänta med att betala till lön eller annan utbetalning så går det bra för mig, men mail isåfall efter auktionen så att jag vet om detta.

Frakten upp till 2 kg ligger på :
DHL 79:- Upp till 5 Kg
Schenker : 59:- 1 Kg, 67:- för 2 Kg
Postnord skicka lätt (spårbar): 66:- 1 Kg, 99:- för 2 Kg

Objektnr 632565154

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 09:11

En Modern Myndighet - Trafikverket som ett Förvaltningspolitiskt Mikrokosmos -

Utropspris

|0 Bud

100 kr

Auktionen avslutades utan bud

firebird

Luleå, Sverige

4.9

firebird

Verifierad

Toppsäljare

1 776 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?