Beskrivning

INBUNDEN BOK - Boken är en lärobok för skolan och är i bra skick även om framsidan och baksidan är något slitna. Ett namn skrivet på insidan av boken.

Ur baksideskonvolut: Samtalsgrupper kan användas för många ändamål, t ex för att främja enskilda individens personligutveckling eller för att främja samarbete inom en grupp eller organisation. Gruppsamtal tar i första hand upp hur man kan använda samtalsgrupper i skolan, främst då det gäller att uppfylla skolans övergripande mål. Gruppsamtal kan även användas för att främja den s.k. affektiva utvecklingen: ökad medvetenhet, förmåga till kommunikation och självkänsla, men också för att göra den mera kunskapsinriktade undervisningen meningsfullare.

John M Steinberg är fil dr i pedagogik. Han har arbetat som skolpsykolog och skolforskare och är författare till flera böcker.

Utgivningsår
: 1980. Antal sidor: 175. Språk: Svenska. Förlag: Liber. ISBN: 9140702294. Vikt: ca 2 kg.

Obs! Jag ger betyg enligt följande. Betalning samma dag eller senast efter 1 dag (betyg 5), efter 2-3 dagar (betyg 4), 4-5 dagar (betyg 3), 6-7 dagar (betyg 2) och mer än 8 dagar (betyg 1). Se även mina andra auktioner och givetvis kan jag ordna samfrakt om så önskas.

Objektsnr 630934583

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 21:45

BOK - Gruppsamtal - affektiv utveckling i skolan av John M Steinberg

Utropspris

|0 Bud

10 kr

Slutar om

asiam*

KVICKSUND, Sverige

5.0

asiam*

Verifierad

Toppsäljare

402 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?