Beskrivning

Denna kamera har bara blivit liggande efter att jag uppgraderat till Nikon Z systemet, så säljer den nu vidare.

den har tagit 105229 bilder enligt Shuttercount, men fungerar fortfarande prima.

"Nikon D610 erbjuder fördelar med en fullformatssensor i ett kompakt och förmånligt paket. Kamerahuset är väderbeständigt och tåligt vilket gör att man kan använda kameran i de flesta situationer. Den stora sensorn och det stora dynamiska omfånget medför fördelar i t.ex. naturfotografering. Nikon-kameran har också ett tyst läge för seriebildtagning vilket är en fördel vid naturfotografering.

FX-formatssensorn med 24,3 megapixlar fångar varje detalj med verklighetstrogen skärpa för fantastiska fotografier med levande färger samt mjuka och fina videor i Full HD. Med en bildhastighet på sex bilder i sekunden kan du fånga exakt rätt ögonblick och med Nikons nya tysta serietagningsläge går det att fotografera nästan helt ljudlöst: perfekt när du t.ex. vill fotografera vilda djur.

D610 är väderbeständig och tillräckligt tålig för att du ska kunna ta med dig den vart du vill. Genom att använda Nikons trådlösa mobiladapter kan du enkelt överföra dina fantastiska bilder till en smart enhet och dela dem med världen."

Objektsnr 628427140

Visningar 921

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 5 apr 19:05

Nikon D610 säljes

Slutpris

|

2 970 kr

Auktionen är avslutad

Leif_V vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?