Beskrivning

Mycket sparsamt använt paket som har fungerat alldeles klockrent det lilla som det har blivit använt. innehållande det populära kamerahuset Nikon D7200, Objektivet Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD Objektiv för Nikon och div. Produkterna finns i Trollhättan om ni vill inspektera innan köp. Annars kan vi skicka enligt önskat fraktalternativ. Kameran har endast används inomhus och mestadels varit förvarad i medföljande väska. Shuttercount ligger på: 19096, kameran och dess tillbehör har aldrig krånglat

Paketet innehåller:

  • Kamerahus: Nikon D7200 ~ (Endast kamerahus säljs i motsvarande bra skick med shuttercount för mellan 6000-8000kr)
  • Blixt: Sigma Blixt - EF-610 DG ST NA-ITTL (Pris på amazon just nu: 2.913kr)
  • Objektiv: Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD Objektiv (Pris på Elgiganten just nu 12.990kr), säljs begagnat på nätet just nu för cirka 9.000kr.
  • Batterigrepp: MCOPLUS BG-D7200 Multi Functional Power Battery Grip - Utöver ökad funktionallitet kan du även använda kameran med hjälp av vanliga 6st AA-Batterier. (Pris på amazon just nu: 2.867kr)
  • Tamron Objektivlock
  • Tamron Motljusskydd
  • Nikon Halsrem Original
  • Nikon Batteri - Original EN-EL15 7.0V 1900 Mah 14 Wh
  • Kompatibelt extra batteri EN-EL15
  • Cellonic Batteriladdare Kompatibelt med EN-EL15 / Nikon D7200
  • Lowepro Kameraväska

Nikon D7200 Kamerahus:

Nikon D7200 är en toppmodern DX-format DSLR-kamera som erbjuder enastående bildkvalitet och videoinspelning, kombinerat med trådlös uppkoppling. Detta kamerahus är skräddarsytt för entusiastiska fotografer som kräver prestanda som möter deras höga ambitioner.

Utrustad med en 24,2-megapixel APS-C DX CMOS-sensor och Nikons kraftfulla EXPEED-bildprocessor, levererar D7200 skarpa, detaljrika bilder och möjliggör imponerande videoinspelning i Full HD. Dessutom garanterar det snabba och precisa 51-punkters Multi-Cam 3500 II autofokussystemet att varje foto är fokuserat, även i utmanande ljusförhållanden eller när man filmar i mörker.

Videofunktionerna är omfattande, med stöd för inspelning i Full HD och en HDMI-utgång som möjliggör inspelning direkt till en extern enhet. För ytterligare flexibilitet i fotograferingen erbjuder kameran ett 1,3x beskärningsläge som möjliggör upp till 7 bilder per sekund i serietagning, vilket är perfekt för snabba actionscener.

Kommunikationen förenklas med inbyggda WiFi- och NFC-funktioner, vilket gör det lätt att dela bilder direkt till en smartphone eller surfplatta för snabb delning online. Trots dessa avancerade funktioner är D7200:s användargränssnitt intuitivt, vilket gör det enkelt även för nybörjare att navigera kamerans många inställningar.

Kamerans robusta design, med en stor 3,2-tums LCD-skärm och en optisk sökare med hög förstoring, erbjuder användaren en bekväm och tillfredsställande fotograferingsupplevelse. Med stöd för ett brett utbud av Nikons F-monteringsobjektiv, är D7200 en mångsidig kamera som kan anpassas till alla fotograferingsbehov.

Med sitt omfattande ISO-omfång från 100 till 25 600, anpassningsbara ljusexponeringslägen och sofistikerade ljusmätningsalternativ, kan Nikon D7200 hantera nästan alla ljusförhållanden, vilket ger fotografen kreativ kontroll över sina bilder.

Den är inte bara en kraftfull kamera för fotografering; med funktioner som inbyggd blixt, omfattande videolägen och dubbla minneskortsplatser, är Nikon D7200 en komplett multimediaenhet redo att fånga alla dina minnen med professionell kvalitet.

Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD

Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD är den nya standardzoomlinsen med hög hastighet och bildstabilisering som låter dig utforska de subtila skönheterna i ljuset. Fotografiska konstnärer har väntat på en fullt utrustad zoomlins med konstant bländaröppning - och väntan är över. A007 är en högkvalitativ, högfungerande standardzoomlins med hög hastighet som täcker det populära 24-70mm brännviddsintervallet.

Den inkluderar både Tamrons exklusiva VC (Vibration Compensation) bildstabilisering för att minska skakningar och dess USD (Ultrasonic Silent Drive) motor, vilket möjliggör snabb och tyst autofokusering. Denna SP (Super Performance) serie-lins utnyttjar fullt ut specialiserade glaselement i sin linslayout, utformad med hög prioritet på bildkvalitet, inklusive tre LD-element och två XR-glas. Tamron har minimerat alla typer av kromatisk aberration i A007, vilket gör den till en ledande lins oavsett om du använder den på en digital APS-C, fullformat eller 35mm SLR-kamera.

A007 har en F/2.8 bländaröppning som möjliggör en balans mellan lysande upplösning och vackra mjuka suddiga effekter. Denna idealiska lins utnyttjar fullt ut Tamrons avrundade bländare och den naturliga, konstnärliga suddighet som den ger. Det är också Tamrons första lins med fuktmotståndig konstruktion. Porträtt, landskap, studiobilder - detta är linsen för alla situationer. Fånga de finaste detaljerna i dina bilder på precis det sätt du alltid har velat. Utvidga din konst till gränserna för din inspiration med A007.

Med världens första* F/2.8 höghastighetsstandardzoomlins med bildstabilisering, ger denna höghastighetslins utmärkt kvalitet och enastående prestanda. * För höghastighetsstandardzoomlins kompatibel med fullformats-SLR-kameror. Gäller från april 2012. (Källa: Tamron).

Objektnr 633082803

Visningar 283

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 11:12

Nikon D7200 Kamerapaket Tamron 24-70mm f/2.8, Sigma Blixt, Kameragrepp m.fl.

Utropspris

|0 Bud

5 000 kr

Slutar om

Elinhedlundd

Trollhättan, Sverige

Verifierad

1 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?