Beskrivning

Hockeyklubba från Warrior. Inköpt 2021 men endast använd ett par gånger, då mitt intresse för att utöva sporten dalade rätt snabbt.

Klubban beskrivs på följande sätt om man söker om den på nätet.

Den här robusta och lätta Warrior-pinnen fran QRE-serien har samma funktioner som en proffsmodell till ett sensationellt pris. Med en längd pa 57" vid 55 flex följer T2 trenden med längre klubbor som samtidigt kan spelas med lägre hardhet (flex).

EDGE TAPER: Den nya, vinklade EDGE-konstruktionen skapar en stabilare lag spark som leder energi till det nedre skaftomradet snabbare och mer specifikt. Detta ökar skottprecisionen och paskyndar skottlossningen.

MINIMUS CARBON 500D: Den höghallfasta, enkelriktade kolfibern är plattvävd, mycket lätt och hallbar. Det högkvalitativa och lätta materialet förbättrar balansen, lyhördheten och spelbarheten.

SHADOWFEEL: Shadowfeel-designen skapar den mest balanserade klubban som Warrior nagonsin har konstruerat. Detta förbättrar avsevärt känslan och ökar kontrollen.

FUELCORE: En lättviktig polymerkärna i bladet förbättrar puckkänslan vid skytte och mottagning av passningar. Kompositskiktet runt kärnan har omdesignats för att bli starkare och hardare, vilket möjliggör mycket precisa skott. Textur pa bladet förbättrar puckkänslan och kontrollen. FuelCore minskar materialnedbrytningen i bladet och ökar hallbarheten ytterligare.

Objektsnr 628592291

Visningar 148

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 15:26

Hockeyklubba: Warrior Covert QRE Pro T2 Grip

Pris

700 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?