Beskrivning

Säljer två helt oanvända och superfina klassiska tunn skira gardiner från Mimou! Veckbandslängder. De var fel längd för mina fönster tyvärr. Inköpspris 3990 kr.

Såhär lyder beskrivningen från Ellos:

”Klassisk tunn hotellgardin som är 290 cm bred vilket gör att den passar både i vanliga fönster och i stora fönsterpartier. Gardinen faller vackert och har en matt yta som låter ljuset silas in. Gardinen har ett skräddat uttryck med klassiska osynliga sidofållar och dubbelt upplägg nedtill så att gardinen får rätt tyngd.

Hängs upp med fingerkrokar. Fingerkroks-upphäng passar alla skenor med glid och vanlig gardinstång med gardinring och ögla på. 4-fingerkrok används för att skapa vackra fingerveck i gardinen som ger ett välskräddat intryck och låter gardinen komma till sin rätt. Tyget uppfyller alla flamsäkerhetskrav som ställs på gardiner för offentlig miljö och är Oeko-Tex® Standard 100 certifierat, vilket är en garanti för att det inte innehåller hälsovådliga ämnen. Tvätt: 60 grader skonsam maskintvätt eller kemtvätt. Material: 100% polyester. Bredd 290 cm.”

Objektsnr 629769221

Visningar 79

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 17 apr 19:19

Vita gardiner hotellvoile dubbel bredd

Utropspris

|0 Bud

1 999 kr

Auktionen avslutades utan bud

Kellyjw

Stockholm, Sverige

Kellyjw

Verifierad

25 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?