Beskrivning

Prickigt... För mig sinnebilden av oändliga sommarlov med ständigt vackert väder, saft o bullar i syrénbersån på Torö, där jag växte upp. Sol o bad hela dagarna. Även när det regnade stod fönstrena öppna o det doftade grönt, friskt o lite blommigt.

Det här påslakanet är lite tunnare. Inte tunnslitet utan bara en tunnare kvalitet. Jag ser framför mig en klänning där kjolen är veckad o när man rör sig så viker vecken ut sig o visar den andra färgställningen. För det är just det; lakanet är rosa med vita prickar på ena sidan o vitt med rosa prickar på den andra sidan. Fräscht o läckert.

Eller varför inte en klänning i den ena färgställningen med en "kappa" i den andra, sandaletter med klack eller snygga platta sandaler till, en fotlänk o ngr fina armband o sen kommer hela världen att njuta av anblicken.

Det finns ngr skavanker; tråddragning, början till ett hål o ett vitt märke som återkommer över hela lakanet. Jag har försökt markera på den bilden med pennor. Pennspetsen uppåt visar att märket finns i varje mönsterraport uppifrån o ner.

Tvättat i oparfymerat tvättmedel. Doftar inget särskilt. Förvarat i linneskåp i många år. Rökfritt hem med hund.

Samfraktar

Objektsnr 628201138

Visningar 169

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 08:08

Prickigt påslakan i bomull

Slutpris

|

145 kr

Auktionen är avslutad

Qvarndalen59 vann auktionen

mumin65

Bromma, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

656 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?