Beskrivning

Hackade pepparmyntsblad från USA är klassiska örtteer. Te är stimulerande och uppfriskande, så det är fantastiskt effektivt efter middagen för matsmältningssystemet. Det lugnar en överansträngd mage och rensar gommen. Torra löv utstrålar en söt arom av färsk mynta och innehåller även eteriska oljor av mentol, vilket ger dem en behaglig varm och kryddig smak och eftersmak, vilket gör örten attraktiv för både teälskare och kulinariska specialister.
Te kan hålla sig längre om förvaras i en ogenomskinlig, lufttät förpackning långt ifrån aromatiska matvaror som kaffe och kryddor. Upptäck våra te tillbehör för bästa förvaring.
Du behöver ha framre alla te tillbehör för din bryggning. Mät nödvändig mängd 4-5 teskedar per liter av teblandningen. Temperaturen med vilken vi värmer vatten varierar beroende på vilken slags te vi förbereder. Ställ in sedan rätt vattentemperatur på 100 °C för att brygga teet. Lämna teet att infundera under rekommenderad bryggtid 3-5 minuter. Servera ditt favorit te och njut av det.
Teet har en vacker ljusgrön färg som gör det estetiskt tilltalande att dricka, utan att grumla. Te används för bryggning och i matlagning.
Teet har en ren, uppfriskande mintsmak.
Teet har en intensiv eftersmak vilket underlättar matsmältningen efter måltiden.
Vild pepparmynta finns endast i Central- och Sydamerika och odlas i Nordamerika, Europa och Nordafrika. Pepparmynta kännetecknas av sin rena, uppfriskande, mentol liknande smak.
Ingredienser: pepparmynta
Bäst före-datumet 1 december 2024.
Levereras med PostNord.

Objektnr 619283858

Visningar 78

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 4 feb 12:11

Örtte Pepparmynta Skuren, 50 g

Pris

45 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 500 kr

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?