Beskrivning

Te kategori: svart te, smaksatt, lösviktste.
Te namn: Earl Grey Premium Bergamot
Nettovikt: 50 g
Ingredienser: svart te, naturlig bergamottolja
Allergiinformation: om du är allergisk, glöm inte att fråga oss vad teerna innehåller!
Former av näring: vegan, lakto-vegetarisk, ovo-vegetarisk, vegetarisk.
Brygginstruktioner: dosering 4-5 teskedar per liter, vattentemperatur 100 °C , bryggtid 3-5 minuter.
Mer information: Vad är ´te´ och ´svart te´?

Teet i sig ges en sådan definition som en infusion av en växt ursprungligen från Kina som kallas Camellia Sinensis. Det finns en kinesisk, indisk och kambodjansk kamelia. Alla teer är gjorda av blad och knoppar av olika sorter av samma växt. Svart te genomgår vissa processer: skörd, vissnande, valsning eller skärning, oxidation, torkning, sortering/sortering, förpackning.

Vad är ´Earl Grey´ te?

Den här svarta teblandningen är British Heritage. Det är ett klassiskt te som köpts av britterna genom historien och utmärker sig för sin starka, fylliga smak, något sammandragna och brutna blad. `Earl Grey ´ är vida känt inte bara i Storbritannien, utan också det populäraste teet i Sverige. Charles Grey, den andre Earl Grey, Storbritanniens premiärminister, är känd för sitt stora bidrag till demokratin i Storbritannien. Det finns en legend att han fick te som en diplomatisk gåva, varefter han bad att upprepa teet. Så här föddes en teblandning av svarta teer smaksatta med bergamottolja.

Vad är `Earl Grey´ Taste Way Te?

Med Taste Way Te `Earl Grey´ kan du själv brygga och njuta av teupplevelsen, full av arom, färg och form. Vårt te använder endast äkta italiensk bergamottolja. I sortimentet hittar du olika typer av Earl Grey. Alla teer är mycket aromatiska. Detta te är ett av de speciella, vars bas är fint kryddad Ceylon, med sina seniga och hela blad, och Yunnan är redan perfekt. Vilken Earl Grey som helst kan bli en granne med den mest topp gott Earl Grey med en typisk citronnot. För att de ska äga rum är det nödvändigt att brygga det korrekt. Du måste välja rätt vattentemperatur och kontrollera blödningstiden. Traditionellt bryggs svart te bäst i järn, silver, keramiska och glas tekannor eller silar av rostfritt stål.
Förvaring: svalt, torrt och mörkt.
Bäs före-datum: 18.04.24
Levereras med PostNord.

Utförsäljning! Genom att köpa 50 g av detta te får du ytterligare 50 g av samma te.

Objektsnr 629903157

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 10:41

Te, Svart te 50 g, Earl Grey Premium Bergamot, 2 för 1

Pris

43 kr

TasteWay

VÄLLINGBY, Sverige

5.0

TasteWay

Företag

23 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 500 kr

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?