Beskrivning

pocket i bra beg skick

Hur ofta lägger du fram klädhögar så att barnen har rätt kläder i skolan? Är du bonuspappan som gör allt för att bli godkänd av nya fruns ungar? Eller maxar du utflyktsmatsäcken för att visa dig duktig för fröken? Stressar du till dagis för att hämta tidigt fastän barnet vill fortsätta leka? Eller är du en tonårsförälder som har svårt att sätta gränser av rädsla för konflikt?

Vad är det vi för vidare till våra barn, när vi utstrålar att allt måste bli perfekt? När vi aldrig säger nej, när vi sällan sitter ner mer än en kvart i taget eller prioriterar en glänsande diskbänk?

”Den dagen jag bestämde mig för att slappna av, skrota mitt dåliga samvete och lita på mig själv som förälder blev jag en 1000 gånger bättre mamma.”

Orden kommer från coachen, krishanteraren, föreläsaren och författaren Elizabeth Gummesson. Med både humor och allvar beskriver hon sina egna erfarenheter som perfektionistmamma, som ambitiös klassförälder, engagerad fotbollsmamma och supermorsa och hur hon lyckades förändra sin situation. Good enough för föräldrar som är hennes femte bok sträcker sig från graviditet till myndighetsåldern, 0–18 år, och bjuder på inspiration, motivation, handfasta tips och fungerande råd för alla föräldrar! Tryggare föräldrar som tar livet lättare och sig själva på större allvar ger sina barn en mer harmonisk tillvaro.

ELIZABETH GUMMESSON (numera Kuylenstierna) har tre döttrar och är sedan tio år engagerad hos BRIS. Hon pratar regelbundet med barn om livets alla stora och små frågor. Numera arbetar hon även med familjer vid sin mottagning i Stockholm.

****************************************************************

Välkommen till min butik

Jag samfraktar gärna. Kolla gärna in mina andra auktioner/annonser. Du kommer till min butik om du klickar på Loppis-Lisa. I butiken kan du också göra sökningar..

Köp av 2st varor eller fler
När du köper fler varor vänta med betalningen. Jag kommer att ändra till ny fraktkostnad. Tyngre brev/paket skickas med schenker.

Auktioner önskar jag betalning inom 5 dagar

Om du vill vänta med betalningen hör bara av dig

Jag tar ut en hanteringskostnad på 2 kr per brev eller paket

Jag postar måndag till och med torsdag

Jag erbjuder betalning med Traderabetalning (alla annonser) samt swish.

Mina betalningsuppgifter kommer i vinnarmailet från Tradera

Specified shipping refers to Sweden. Alla varor till utlandet skickas endast spårbart.

Om du väntar på ett mail från mig titta i skräpposten, mycket fastnar där.

Ha det gött

Loppis-Lisa

Objektsnr 621282642

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Good enough för föräldrar - Författare: Elizabeth Kuylenstierna

Pris

39 kr

Loppis-Lisa

Arvika, Sverige

5.0

Loppis-Lisa

Verifierad

Toppsäljare

4 979 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?