Beskrivning

Författare: Anne Lagerqvist, Christine Ribbing, Karin Wallis
Titel: Handla rätt för en giftfri barndom
Utgivningsår: 2012
Tryckår: 2012
Sidor:
154
Vikt:
222 g
Format:
Häftad
Skick: Lite böjd då den legat dåligt, men fint skick i övrigt. Förvaras just nu under andra böcker för att bli mer platt (har blivit bättre än den är på bilderna).
ISBN:
978-91-979-540-6-8
Om boken: Visste du att ditt hem är fullt av osynliga kemikalier, och att de produkter som du dagligen utsätter ditt barn för kan innehålla skadliga ämnen? Våtservetterna, nappflaskan, leksakerna, bilbarnstolen, kläderna... Till och med maten och besticken som ditt barn äter med. Allt.
Anne, Christine och Karin, tre unga forskare och mödrar, fick nog av att inte veta exakt hur det ligger till med alla gifter i vår vardag och började läsa på. Alla tre har doktorerat i ämnen som är relaterade till hälsoproblemen som skapas av kemikalierna runt oss. Deras efterforskningar blev den här boken.
Utöver konkreta shoppingtips för ditt barns alla behov, överskådligt organiserade i kategorier som Leka, Sova, Äta, Sköta m fl, förklarar författarna vad forskarna idag vet om gifterna och ger dig handfasta råd om hur du ska tänka för att minska mängden skadliga kemikalier i era liv.
Handla rätt - för en giftfri barndom är ingen vanlig larmbok, utan en praktisk hjälpreda skriven av människor med insyn i problemet med gifter i vardagen. Boken förklarar inte bara vad som är fel och farligt utan hjälper dig att ge ditt barn rätt start i livet och en friskare framtid.

Jag samfraktar gärna.

Kontakta mig gärna om du har några frågor.

Objektsnr 627027919

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 21:51

Handla rätt för en giftfri barndom - A Lagerqvist, C Ribbing, K Wallis

Utropspris

|0 Bud

35 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?