Beskrivning

HD-DVD

Filmen utspelar sig i området South Boston där Massachusetts delstatspolis för ett regelrätt krig mot stadens organiserade brottslighet. Deras mål är att från insidan fälla den mäktige gangsterbossen Frank Costello (Jack Nicholson). Billy Costigan (Leonardo DiCaprio), en ung färsk polis som växt upp i South Boston, blir utvald att infiltrera Costellos liga.

Samtidigt som Billy försöker få Costello att lita på honom gör en annan ung polis snabb karriär hos delstatspolisen. Colin Sullivan (Matt Damon) är också från gatorna i "Southie" och är en av en handfull elitpoliser i den specialstyrka som ska få Costello på fall. Vad hans överordnade inte vet är att Colin egentligen jobbar för Costello och ser till att gangsterbossen alltid är ett steg före polisen.

Båda männen blir djupt indragna i sina dubbelliv och samlar information om alla planer och motdrag i den verksamhet de infiltrerat. Men när det står klart för såväl gangsters som polis att det finns en mullvad ibland dem, lever Billy och Colin under ständigt hot om att bli avslöjade av fienden. Båda måste nu snabbt avslöja identiteten på den andre i tid för att rädda sig själva.

Lokal titel
Departed, The

Originaltitel
The Departed

Genre
Thriller
Action

Produktionsland
USA

Premiärår
2006

Regi
Martin Scorsese

Manus
William Monahan
Siu Fai Mak

Skådespelare
Leonardo DiCaprio
Matt Damon
Jack Nicholson
Martin Sheen
Vera Farmiga
Mark Wahlberg
Anthony Anderson
Ray Winstone
Alec Baldwin

Åldersgräns
15 år.

Biorelease
2007-01-12

Nyinspelning av
Infernal affairs (2002)

Länkar
IMDb

............................................................................................................................................

BETALNINGSINFORMATION:
Betalning Inom 5 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:
Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 63:-

Samfrakt går att ordna om du vinner flera auktioner

Objektsnr 378663743

Visningar 1 063

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Departed, The (HD-DVD) Leonardo DiCaprio

Pris

49 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 634 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?