Beskrivning

Säljer min iPhone 6 från 2014 för den bara ligger i ett skåp och det kanske finns någon där ute som kan vara i behov av den mer än jag.

- Den är i normalt slitage och har inga bucklor eller sprickor men har en liten skada upp i ett av de övre hörnen på telefonen men inget som påverkar mobilens funktion. Svårt att ta bild men den finns där. Om jag ska beskrivas ser det ut som att lite färg har skapats bort.

-Skärmen är fin men har lite ytliga repor eftersom jag var dum nog att inte köpa någon screen protection när jag använde den som mest men ingen av reporna påverkar skärmens kvalitet. Svårt att ta bild på små tunna repor men de finns ett par stycken då jag inte vill ljuga för er.

- Högst upp på displayen i mitten så ser det ut som att skärmen inte riktigt sluter tät och med det så blir det lite ljusskillnad vilket jag inte kommer ihåg om det varit så hela tiden eller om det blev så under min användning. Det är mest synligt under ljusa/vita färger på displayen men inget heller man direkt stör sig på (iallafall inte jag).

- Batteriet verkar fortfarande vara i bra skick. Jag testade att ladda den och den laddade upp Batteriet som vanligt tycker jag. Batteri hälsan ligger på 93% (se bild 4) vilket jag tycker är godkänt för en telefon från 2014. Men om man kan lita till 100% på det vill jag inte ta något ansvar för. Kan säkert vara att batteriet kan ladas ut fort då den har varit oanvänd sedan 2016. Kan inte heller lova att den kommer laddad när du/ni får hem den. Jag laddade upp den till 50% iallafall.

- Uppdaterade telefonen till den senaste versionen innan jag nollställde den så den ska ha den senaste versionen av IOS för iPhone 6. Jag hoppas att den har den senaste uppdateringen efter jag nollställde den också men det borde den, annars så vet säkert du/ni hur man uppdatera.

- Testade också att använda den i 20 minuter bara för att se hur bra den prestera och den var ändå helt okej, kanske den lagga till någon enstaka gången men annars så tyckte jag att den fungerar bra, iallafall godkänt.

- Den är nollställd och ska inte ha något spår från mig kvar så länge nollställningen gick som planerat, vilket den verkar ha gjort (Se bild 5).

- Har fortfarande kvar original kartongen för den men laddare och hörlurar finns ej kvar men simkorts nyckeln och lite andra papper som kom i kartongen skicka självklart med.

Som sagt det är en gamal telefon och alla nya funktioner som de nyare iPhone telefonerna har lär inte finnas på denna. Vet inte riktigt hur länge den kommer vara i funktionabelt skick då jag använde den rätt flitigt under 2014-2016, den kan funka allt från veckor till år. Vill bara säga detta så ni inte känner er lurade utav mig efteråt och ärlighet vara längst.

Vill ni slå till på den iPhone så vill jag bara säga att jag inte tar något ansvar för hur länge telefonen kommer fungera/prestera eller hur den transporteras under frakten. Jag kommer packa den så säkert som möjligt iallafall. Finns ingen garanti på den, den skickas i befintligt skick så som den ser ut på bilderna och jag godkänner inte återköp heller.

Vill ni ha mer information om den eller andra frågor så är ni välkomna att skicka ett meddelande.

Ha det bäst!

Objektsnr 625130388

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 17:41

iPhone 6 16GB Space Grey

Såld för

500 kr
Annonsen är avslutad

OW96

Nol, Sverige

5.0

OW96

Verifierad

39 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?