Beskrivning

**Den här telefonen har varit till salu i en vecka och köparen har dragit sig tillbaka från köpet. Jag erbjuder den igen, så om du är intresserad av att köpa och betala kan du delta. Tack.**

1. **Ny och vacker design:** Telefonen har noggrant renoverats för att passa iPhone 13 Pros design, vilket ger den en modern och attraktiv look.

2. **100% ny batteri:** Telefonen levereras med ett nytt batteri som når upp till 100%, vilket ger en utmärkt prestanda och långa användningstider.

3. **Utmärkt prestanda:** Alla funktioner fungerar effektivt, inklusive högtalaren, mikrofonen, kameran och pekskärmen, för en utmärkt användarupplevelse.

4. **Funktionella knappar:** Alla knappar är utformade för att fungera smidigt och exakt, vilket gör det enkelt för användarna att styra telefonen.

5. **Bra skick och utmärkt ram:** Telefonen är i bra skick överlag, med en utmärkt ram som förbättrar dess utseende och hållbarhet.

6. **Återställning och iCloud:** Återställningsprocessen och avregistreringen från iCloud har redan genomförts, vilket gör telefonen redo för omedelbar användning utan problem.

Objektsnr 628015724

Visningar 1 880

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 21:07

iPhone X till iPhone 13 pro ' 64G, i utmärkt skick

Slutpris

|

3 296 kr

Auktionen är avslutad

monaalex19 vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?