Beskrivning

C:a 150 st äldre men de flesta oanvända, i originalkartong (första bilden). Zooma in i bilden för att se vilka typer m.m. som finns (klicka på bilden för att få den "stor", högerklicka i den visade bilden, välj "öppna bild i ny flik" och klicka på den så visas den i mycket bättre upplösning). Jag har inte kollat att det ligger rätt rör i alla kartonger, men de jag stickprovskollat har stämt.

Utöver detta en kartong med mer eller mindre begagnade (men i huvudsak fungerande) rör, plockade från främst TV/radioapparater (andra bilden). Använde dessa "plockade" som ersättare för trasiga rör i äldre färgTV (tidigt 70-tal) när man var för snål (eller ekonomisk ?) för att sätta dit ett nytt rör.

Många av rören är fortfarande gångbara i vissa audioförstärkare. Eller lägg upp ett förråd för att kunna reparera nostalgi-TV. Ingen funktionsgaranti, tänk på det när du lägger bud.

Endast avhämtning
. Jag har skickat rör förr, och det är svårt att packa dem så de överlever t ex PostNords behandling, så det är tyvärr ingen idé att be mig överväga att skicka dem.

Objektnr 633025001

Visningar 335

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 20:17

Diverse rör, Radio/TV/Audio

Slutpris

|

875 kr

Auktionen är avslutad

SNIXAS vann auktionen

Ingper

Bankeryd, Sverige

Verifierad

353 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?