Beskrivning

Säljer nu en mycket fin Skick Garmin nuvi 2445

Förinstallerat med absolut senaste HELA EUROPA 2022 senaste version kartor också ingår NORD ANERIKA USA CANADA 2022

Även fartkamera varnare installerat värd 399 Kr för båda kontinenterna

Oavsett om du kör i en främmande stad eller är på väg till jobbet gör nüvi 2455LT din resa enklare än någonsin. Inkluderar bland annat KOSTNADSFRIA livstids trafikuppdateringar¹ och avancerad körfältsguidning.

Guidance 2
Få Turn-by-Turn-guidning

Det intuitiva gränssnittet i Garmin Guidance 2.0 startar med två enkla alternativ: ”Vart?” och ”Visa karta”. Genom att trycka på skärmen kan du enkelt söka efter adresser och tjänster och få röstupplästa färdbeskrivningar sväng för sväng med gatunamn fram till destinationen. Du får den förladdad med kartor för Europa. Miljontals sevärdheter och möjligheten att lägga till egna platser ingår också.

Lane Assist
Undvik trafikstockningar

Med KOSTNADSFRIA livstids trafikuppdateringar från 3D Traffic och med nüvi 2455LT – vårt mest omfattande system för att undvika trafik – slipper du förseningar. Under en månad kontrolleras trafikförhållandena fler än 2 miljarder gånger, så att du enkelt ska kunna undvika vägar med köer och komma fram i tid.

Lane Assist
Känn till filen innan det är för sent

Nu behöver du inte längre gissa vilken fil du bör ligga i inför en kommande sväng. PhotoReal™-visning av korsningar är tillgänglig för utvalda stadsregioner och gör det enklare att hitta bland korsningar och avfarter. När du närmar dig en avfart eller korsning går skärmen på nüvi 2455LT över till delat läge. Korsningar som förekommer längs rutten och vägskyltar samt pilar som visar vilken fil du ska köra i visas på skärmen.

Nå bortom navigering

Punkt-till-punkt-navigering är bara början. nüvi 2455LT är försedd med en microSD™-kortplats så att du kan spara och använda detaljerade cityXplorer™-kartor samt hämta röster och fordon kostnadsfritt från Garmin Garage. Tack vare skärmens dubbelriktade funktion kan du ha nüvi i både stående och liggande läge för att underlätta när du går eller kör. Med nödlokaliseraren ”Var är jag?” får du alltid de exakta koordinaterna för latitud och longitud, närmaste adress, vägkorsning, sjukhus, polisstation och mycket mer. Med förbättrade avfartstjänster får du även information om vilken typ av service som närmar sig i anknytning till motorvägen.

¹KOSTNADSFRIA livstids trafikuppdateringar kan inte överlåtas på annan person eller annan Garmin-produkt. Livstids trafikinformation kan tas emot under hela Garmin-produktens livslängd (så länge du äger en kompatibel Garmin GPS) eller så länge Garmin får trafikdata från sin trafikleverantör, om den perioden är kortare. Trafikinnehåll är inte tillgängligt för alla områden. Se trafiktäckningsområden och programmens licensavtal för fullständiga villkor.

Objektsnr 631210231

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 22:05

Garmin Nuvi 2445 Ingår Hela EUROPA 2022+North USA 2022+Fartkamera

Pris

700 kr

Dalilo63

Malmö, Sverige

4.9

Dalilo63

Verifierad

Toppsäljare

589 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?