Beskrivning

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen.

Skick

Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Lycka till!

Förpackningen innehåller:

echoMAP CHIRP 42dv med global baskarta
Ström-/datakabel
Montering för lutning/vridning
Skyddshölje
GT20-TM-givare (4-polig)
Akterspegelfäste
Monteringsmaterial
Bluechart VEU721L G3 vision HD 2022

Fiska med kraften från CHIRP

4,3-tums färgskärm med knappar
Finns med eller utan givare med CHIRP, 250 W och Garmin CHIRP ClearVü™, 500 W
Förinstallerad global baskarta som allmän referens
Innehåller Quickdraw Contours för att skapa egna HD-kartor
Intern 5 Hz-GPS uppdaterar position och kurs 5 gånger per sekund
Det är dags att börja fiska med kraften från ett CHIRP-ekolod. Den 4,3 tum stora echoMAP CHIRP 42cv är både lätt att installera och använda och finns med eller utan givare för CHIRP-ekolod samt Garmin CHIRP DownVü, det skarpaste ekolodet på sjön. Den innehåller Quickdraw Contours-programvara för att snabbt skapa dina egna HD-kartor med 30 cm-konturer medan du fiskar. Intern 5 Hz-GPS uppdaterar position och kurs fem gånger per sekund. Sladdar ansluts direkt i fästet så att du snabbt kan installera och koppla bort enheten från strömkälla och fäste. Givarfästen för akterspegel och trollingmotor medföljer.

Skillnaden med Garmin CHIRP

De inbyggda ekolodsfunktionerna i echoMAP 42dv innehåller CHIRP-ekolod, den mest sofistikerade ekolodstekniken som finns för den fiske- och båtintresserade. CHIRP-ekolod ger otroligt tydlig objektseparation och definition eftersom det lägger ännu mer energi på målet än ett traditionellt ekolod. Det innehåller också ekolodsinspelningsmöjlighet som koordinerar tidpunkten för ekolodets eko med din båts position och sparar digital information som kan spelas upp på en dator med HomePort™-planeringsprogramvara. Använd kabeln för delning av användardata för att dela waypoints och rutter mellan flera enheter.

Det skarpaste ekolodet på sjön

Garmin DownVü-ekolodet ger dig en närmast fotografisk bild ner till 225 meter under båten. Du ser tydligt struktur, nedsänkta föremål och fisk. Traditionellt Garmin HD-ID™-ekolod och DownVü-ekolod kombineras i en givare. Den kan även hantera HD-ID för Minn Kota®- och MotorGuide®-trollingmotorer med integrerade givare.

Skapa dina egna HD-kartor

Quickdraw Contours är en kostnadsfri, lättanvänd programfunktion som redan finns installerad på din echoMAP CHIRP 42dv. Med den kan du direkt skapa egna anpassade HD-fiskekartor på skärmen med 30 cm-konturer. Skräddarsy kartorna som du vill, du äger dem. Behåll dina data för dig själv eller dela dem med Garmin eller dina vänner. Ingen särskild kartläggningsexpertis krävs. Du bara fiskar medan Quickdraw Contours skapar kartor. Det finns ingen väntetid och du behöver inte heller skicka iväg filerna som andra kartprogramvaror kräver – resultatet visas direkt. Använd den med valfri Garmin Panoptix™-givare, valfritt HD-ID-ekolod, valfri CHIRP-aktiverad Garmin DownVü-givare eller NMEA 2000®-kompatibel djupgivare. Har du mer än en ekolodsenhet installerad ombord? Quickdraw Contours väljer automatiskt den bästa ekolodsenheten och ger dig det allra bästa resultatet.

Kurs och position uppdateras 5 gånger per sekund

Snabb, följsam 5 Hz GPS/GLONASS uppdaterar din position och kurs 5 gånger per sekund för att göra rörelsen på skärmen mer sammanhängande. Nu går det snabbt och enkelt att släppa upp till 5 000 exakta waypoints och hitta tillbaka till dina hemliga fiskeställen.

Ta med din echoMAP

När du inte längre befinner dig ute på sjön är det enkelt att förvara din echoMAP på ett säkert sätt. Du slipper besväret med att ansluta och koppla bort kablar från enheten eftersom kablarna ansluts direkt i fästet. På så sätt kan du snabbt installera och koppla bort din echoMAP från strömkällan och fästet.

Uppgradera med de bästa kartorna på sjön

En enda microSD™-kortplats ger expanderbart minne för köp av tillbehörskartor, som BlueChart® g2 och BlueChart® g2 Vision®. BlueChart g2 Vision innehåller den exklusiva tekniken med automatisk vägledning från Garmin, en teknik som tar dig direkt till dina fiskeställen genom att snabbt skapa en rutt på skärmen baserat på din båts specifikationer som du kan följa för att undvika grunt vatten och andra utmärkta hinder.

Förbättrad Auto Guidance

Ange bara den plats du vill åka till, så söker den patenterade tekniken med automatisk vägledning från Garmin direkt igenom relevanta sjökort för att skapa en säker virtuell väg på skärmen. Det hjälper dig att undvika låga broar, grunt vatten och andra utmärkta hinder på rutten.

Med den förbättrade version 2.0 har du tillgång till fler funktioner och möjligheter. Du kan nu justera den beräknade automatiska vägledningsrutten genom att infoga “via”-punkter på mellanliggande stopp eller landmärken längs din önskade rutt. Du kan enkelt granska farliga ställen längs den beräknade rutten. Andra förbättringar i 2.0 ger dig möjlighet att beräkna ankomsttider till vilken punkt som helst längs rutten (bra för att anpassa ankomster efter broöppningar och andra tidskritiska händelser). Du kan nu också spara dina utritade automatiska vägledningsrutter för framtida navigering genom att säkerhetskopiera dem på ett SD™-kort med BlueChart g2 Vision-kartor¹.

Överföringar av GPX-waypoints

Om du har waypoints, spår eller ofta använda rutter sparade på en annan tillverkares GPS-produkt – eller på en handhållen Garmin-enhet – är det nu enklare än någonsin att överföra de objekten till din nya Garmin-plotter via programvaruformateringen GPX som är branschstandard. GPX är ett öppet standardformat för GPS-datautbyte mellan plattformar och program.

¹BlueChart g2 Vision SD-kort krävs för den här tekniken.

Objektsnr 631379128

Visningar 12

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 08:30

Garmin Echomap Chirp 42CV+Bluechart G3 Vision HD 2022V Hela nord Europa

Pris

4 500 kr

HAPPYBEGAGNAT

Malmö, Sverige

4.9

HAPPYBEGAGNAT

Företag

28 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?