Beskrivning

Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges

Enheter är i mycket fint skick

Simrad NSS7 evo2 Combo Kartplotter & Ekolod

NSS7 evo2 har utvecklats för hög prestanda och funktionalitet och flexibel kontroll. TouchSensible-gränssnittet ger användarvänlig multi-touch-interaktion under kryssning och har en knappsats och ett vred med tryckknapp för snabb och enkel användning när vågornas och båtens rörelser gör det svårt att använda en pekskärm.

Simrad Yachtings HEROiC-programvara är optimerad för the NSS7 evo2s widescreen-skärm och multi-touch-gränssnitt, som använder samma gester som användare av smartphones och surfplattor är vana vid. En ny Nav-sida visar kritiska navigationsdata på en och samma sida, och inställbara favoriter ger snabb åtkomst till funktionerna du använder mest.

NSS7 evo2 har inbyggd SonarHub som ger fiskare möjlighet att se fisk och strukturer både i 3D och med högupplösta ekolodsbilder genom att kombinera prisbelönt teknik för StructureScan-, Broadband- och CHIRP-ekolod.

NSS7 evo2 har en komplett inbyggd autopilot som styrs från dess TouchSensible-display, och den inbyggda GPS/GLONASS-mottagaren på 10 Hz med hög förstärkning ger exakt positionsinformation utan behov av extern utrustning i de flesta glasfiberbåtar.
NSS7 evo2 har perfekt form och funktion och är perfekt vid ratten i alla båtar. Den är utformad för slät montering och har låg profil som ger ett professionellt intryck och kompletteras av prydnadspaneler i klassiskt svart eller i borstat silver – som båda medföljer alla system.

Viktiga funktioner
- 7-tums display med multi-touch 800x480 (15:9)
- Inbyggd GPS/GLONASS-mottagare på 10 Hz med hög förstärkning som kan monteras försänkt i de flesta båtar som inte är av metall
- Inbyggt bredbandsekolog med CHIRP-teknik och StructureScan
- TouchSensible-kombination med multi-touch-skärm och knappsats/vridreglage för intuitiv och exakt kontroll i alla situationer
- HEROiC-programvara optimerad för widescreen-skärmar med multi-touch-funktion och paneler som kan skräddarsys
- Fullständig integration med autopiloten
- Trådlös anslutning av smartphones/surfplattor via Simrad GoFree (kräver WiFi-modul som tillval)
- kan installeras försänkt (~8 mm profil) eller i hållare med klassisk ram i svart eller borstat silver

Bridge Control
Bridge Control som ger enkel hantering av flera displayer vid styrpulpeten Länka samman upp till fyra displayer som en "brygga" och skapa egna bryggförinställningar för aktiviteter som tilläggning, navigation, fiske eller dykning. Bryggförinställningarna styr vad som händer på varje display och låter dig konfigurera en hel styrpulpet med ett enkelt handgrepp.

Bridge Control kan lätt användas i båtar med dubbla eller flera styrpulpeter, och ger möjlighet att definiera upp till fyra separata bryggor. Varje brygga har sina egna displayer och förinställningar: du kan förse sittbrunnen med ekolods- och StructureScan-displayer för fiske och använda displayerna på manöverplatsen för navigation och för autopiloten. Du kan anpassa din konfiguration i takt med förändrade behov och byte av utrustning och snabbt skapa, redigera och radera bryggor och förinställningar.

Bryggkontrollen fungerar med alla Simrads flerfunktionsskärmar och avancerade moduluppbyggda navigationssystem i NSO evo2-serien. Om mer än två skärmar ska användas krävs fler NSS evo2-skärmar eller NSO evo2-processorer.

Integrera och expandera
Simrad NSS7 evo2 kan expanderas och utökas för båtägarnas specifika behov med expansionsmodulerna i Simrad Yachting- och Simrad Professional-serierna.
Lägg till 4G-bredbandsradar, BSM-3 bredbandsekolod med CHIRP-teknik, StructureScan HD, GoFree WiFi för kontroll över din NSS7 evo2 med en surfplatta eller smartphone, det marina ljudsystemet SonicHub med iPod/iPhone-docka, och mycket annat.

Dubbla inbyggda platser för sjökortskort ger möjlighet att välja många olika kartlösningar för just dina behov. NSS7 evo2 har stöd för C-MAP MAX-N-, Navionics-, Insight-, Insight Genesis- och NV Digital-sjökort.

Navionics Autorouting / Jeppesen Easy Routing
Automatiskt ruttval gör det lika lätt att segla som att använda en GPS i bilen, låter dig tryggt navigera i okända farvatten och ser till att du snabbt når din destination.
NSS7 evo2 har fullt stöd både för Navionics Autorouting och Jeppesen Easy Routing. Välj bara en destination och låt sjökortsplottern automatiskt föreslå den kortaste och tryggaste rutten baserat på djupgåendet och dimensionerna för din båt.
Navionics Autorouting fungerar med Navionics+- eller Navionics Platinum-sjökort. Jeppesen Easy Routing kräver Jeppesen CMAP MAX-N+-sjökort.

* Funktioner för automatiskt ruttval finns ej för Nordamerika.

Tides and Currents från Jeppesen
Navigera, fiska och planera dina resor enklare med global information om tidvatten- och strömmar från Jeppesens Tides and Currents. Om du använder programmet med CMAP MAX-N-sjökort kan NSS9 evo2 visa prognoser för tidvatten och strömmar i realtid, eller beräkna tidvatten och strömmar för en framtida resa.
Zooma in för att visa dynamiska data om strömförhållandena direkt på dina sjökort, med animerade ikoner som anger hastighet och riktning.

Objektsnr 630212013

Visningar 98

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 20:37

Simrad NSS7 evo2 + Navionics 5G602S2 Södra Sverige 2023

Pris

4 000 kr

Dalilo63

Malmö, Sverige

4.9

Dalilo63

Verifierad

Toppsäljare

591 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?