Beskrivning

Säljer nu en fint skick GARMIN OREGON 550T

Ingår Garmin Friluftskartan Pro V6 Hela Sverige senaste version

Ingår Garmin City Navigator hela Europa 2023 version

Ingår Garmin Bluechart g2 vision heu800x norra Europa 2015

Kortet är som dvs plug play skickas i en st microSD kort med SD-adapter

Allt som ni ser på bilderna ingår det vänligen ser ut alla bilderna innanköp

Var har du varit?
Garmins nya handburna toppmodell har fotografiskt minne. Oregon® 550t är en pekskärms-GPS med inbyggd 3,2 megapixelkamera, som gör dina äventyr oförglömliga. Denne suveräna multifunktions-GPSen är en perfekt kombination mellan GPS och kamera: Tag bilderna som positioneras automatiska och ladda upp dem, så du själv och andra kan hitta till platsen i framtiden. Eller ladda ner bilder, data och geocaches från nätet eller från andra kompatibla enheter och navigera dit. Oregon® 550t visar världen var du har varit.

Touch and go
Oregon® 550t definierar början på en ny era av handburna GPSer: Kombinationen av pekskärm och en användarmeny, som gör manualen överflödig, har gjort garmins sjökortsplottrar och bilnavigatorer marknadsdominerande på sitt område, och med Oregon® 550t finns nu samma funktionalitet i en handburen GPS. Det finns en mängd avancerade funktioner som alla är tillgängliga ned bara några enkla tryckningar på skärmen: En användarvänlighet som gör att du kan spendera din tid på upplevelser istället för att fumla med din GPS. Oregon® 550t visar vägen på en kristallklar färgdisplay med inbyggd bakgrundsbelysning. Skalet är robust och vattentätt – designad för att tåla tuffa förhållanden.

Upplev naturen i 3D
Den förinstallerade kartan i skala 1:100.000 låter dig uppleva omgivningen i 3D-vy, och ger dig den informationen du behöver för seriös vandring eller klättring. Kartan innehåller information om vegetation, höjd, stigar mm. Oregon® 550t's 3D-vy hjälper dig att se hur din omgivning egentligen ser ut.

Dela trådlöst
Med Oregon® 550t kan du trådlöst dela med dig av dina waypoints, spår, rutter och geocachpunkter med andra liknande enheter. Skicka dina favoritpositioner till en vän – det är mycket enkelt: Välj bara ”skicka” för att överföra data.

Hitta det du söker
Oregon® 550t är integrerad med geocaching.com med möjlighet att ladda ner geocachpunkter med detaljer och ledtrådar direkt till din enhet. Ladda ner GPX-filen till din GPS och ge dig ut på skattjakt. Visa bilderna från din tur med bildvisaren. Oregon® 550t är det perfekta sällskapet vid alla typer av utomhusäventyr.

Håll kursen
Oregon® 550t är utrustad med elektronisk kompass som visar din kurs även när du står still. Den barometriska höjdmätaren visar din höjd genom att mäta lufttrycket hela vägen upp till toppen.

En uppsjö av kartalternativ
Oregon® 550t kan laddas med både Bluechart g2 sjökort,City Navigator vägkartor och Friluftskartan topografi.

MicroSD-kort
Oregon® 550t har möjlighet att lagra data på micro SD-kort. All data kan enkelt flyttas runt mellan olika GPS-enheter och datorer.

Snabb lokalisering
Den högkänsliga GPS-mottagaren med HotFix™ lokaliserar satelliterna snabbt och bibehåller mottagningen i såväl tät skog som djupa dalgångar. Oavsett var du befinner dig, kan du räkna med att Oregon® 550t alltid är redo att visa vägen.

Funktioner
• Högkänslig GPS-mottagare med Hotfix™
• Upp till 16 timmars batteritid (vanligt användande)
• Höghastighets-USB
• SD kortplats
• Förladdad baskarta med höjdskuggningar
• Innovativ touchskärm
• 850 MB internt minne
• Förladdad med topografisk karta över europa skala 1:100 000
• 3-axis elektronisk kompass och höjdmätare
• 3.2 megapixel auto-focus digital kamera med automatisk geotaggning

Objektsnr 629700513

Visningar 111

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 23:10

Garmin Oregon 550t Friluftskartan Pro v6+Hela EU karta 2023+Sjökort Nord EU2015

Pris

2 500 kr

Dalilo63

Malmö, Sverige

4.9

Dalilo63

Verifierad

Toppsäljare

590 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?