Beskrivning

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen.
Enheter är i mycket fint skick

Skick:
Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Lycka till!

OPS!! Gps har gratis kartuppdateringar livstid i framtiden för Hela europa länder

Förinstallerat med absolut senaste HELA EUROPA 2024+NORD USA friluftskartan v6 pro

Även fartkamera varnare installerat värd 399 Kr för båda kontinenterna

OPS!! Med följer enheter en st TMC GTM 36 Trafikmottagare Garmin värd 899 kr.

Denna kombination av trafikmottagare och 12 V strömadapter ger trafikinformation till din kompatibla Garmin-enhet så att du kan ta dig runt olyckor, konstruktioner och andra hinder för att spara tid.

Inget separat trafikabonnemang krävs
Inga månatliga eller årliga förnyelseavgifter

Den flerfunktionella nüvi 2585TV kombinerar det bästa från två världar – avancerad navigation och underhållning: TV, video och musik – där allt ryms i en tunn enhet med en stor men ändå bärbar pekskärm på 12,7 cm (5 tum).

INNEHÅLL

nüvi 2585TV
Sugkoppsfäste för fordon
1 st TV-antenner
2 st USB-kabel
1 st bill laddare
1 st Garmin GTM 36 Laddare värd 699 kr

nüvi 2585TV innehåller navigeringsmotorn Guidance 2.0, vilken ger ett snabbare, intuitivare användargränssnitt som förbättrar snabbheten och noggrannheten hos sökningar och ruttdragning. Körfältsguidning med PhotoReal™-visning av korsningar visar på ett realistiskt sätt vägskyltar och korsningar längs rutten med detaljrika bilder som tydligt markerar rätt körfält att hålla sig i vid korsningar och avfarter. Garmins exklusiva databas för visning av korsningar innehåller nästan 65 000 korsningsvyer i Europa, 4 gånger fler än i föregående nüvi-modeller.

Titta när du vill

nüvi 2585TV är laddad med underhållningsfunktioner, inklusive TV, radio med inspelning och uppspelning, MP3-ljud, ljudböcker med mera så att du inte missar något när du är på resande fot. Nu kan du ta med dig dina favorit-TV-program, sportarrangemang och filmer vart du vill. Med nüvi 2585TV kan du spela in dem innan du ger dig iväg mot ditt mål. Du kan se på direktsänd TV, så att du alltid har koll. Dess kraftfulla DVB-T MPEG2/H.264-mottagare och -antenner ger dig bästa möjliga tittarupplevelse och täckning, även när du befinner dig utomlands.

Du kan även använda din nüvi 2585TV som videospelare hemma eller borta genom att ansluta den till en TV och spela upp dina videoklipp på en stor TV-skärm.

Undvik trafikstockningar

Undvik förseningar med vårt mest omfattande system för att undvika trafik – 3D Traffic. Framtagen för att ge dig den mest omfattande 360-gradersöversikten över trafiksituationen, KOSTNADSFRITT, under hela livslängden. Under en månad kontrolleras trafikförhållandena fler än 2 miljarder gånger, så att du enkelt ska kunna undvika vägar med köer och komma fram i tid.

Ring och ta emot handsfreesamtal via Bluetooth®-anslutningen.

Mer än navigering

nüvi 2585TV levereras förinläst med Garmins unika fartkameratjänster. Du kan även anpassa din nüvi genom att hämta anpassade röster och fordon kostnadsfritt från Garmin Garage™. Håll koll på vad som finns bakom dig genom att ansluta en backkamera.

Det smarta fästet gör den enkel att sätta dit och ta bort. Den bidrar även med intelligens genom att automatiskt slås på när du startar bilen, och den kommer ihåg var du parkerat när du tar bort nüvi 2585TV från fästet, så att du kan navigera tillbaka till bilen.

Med nödlokaliseraren "Var är jag?" får du alltid de exakta koordinaterna för latitud och longitud, närmaste adress, vägkorsning, sjukhus, polisstation och mycket mer. Med förbättrade avfartstjänster får du även information om vilken typ av service som närmar sig i anknytning till motorvägen.

Objektsnr 631379129

Visningar 14

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 08:30

Garmin nuvi 2585TV Europa 2024+Nord USA 2024+friluftskartan v6 pro+GTM 36

Pris

1 700 kr

HAPPYBEGAGNAT

Malmö, Sverige

4.9

HAPPYBEGAGNAT

Företag

28 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?