Beskrivning

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen.

Skick:
Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Lycka till!

Friluftskartan Pro är vår nya topografiska kartografi över Sverige för nerladdning till kompatibla Garminprodukter, med en presentation och detaljrikedom av högsta klass.

Du får tillgång till höjdkurvor med höjdinformation, vegetation i flera klasser, bebyggelse, vägar, stigar, fjällinformation och mycket mer. Friluftskartan Pro är uppdelad på fyra områden över Sverige, Norra Norrland, Mellersta & Södra Norrland, Svealand och Götaland.

Friluftskartan Pro är framtagen av kartmaterial i skalorna 1:50 000 och 1:100 000. Grunddata är hämtat från tre olika kartografier i vektorformat levererat av Lantmäteriet, Terrängkartan (1:50 000), Fjällkartan (1:100 000) och Vägkartan (1:100 000). Kombinationen av dessa kartmaterial ger en total täckning av Sverige och bästa tänkbara presentation i din GPS.

Objektsnr 631497610

Visningar 7

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 14:16

Friluftskartan Pro v2 Svealand Microsd/SD

Pris

1 200 kr

HAPPYBEGAGNAT

Malmö, Sverige

4.9

HAPPYBEGAGNAT

Företag

28 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?