Beskrivning

Säljer nu en Garmin Bluechart VEU723L G3 Vission 2023 Version Southern Europe,kort ska passar på alla Garmin enheter stöd för g3 version

Dvs plug play bara sätt i enheter och kör allt fungerar som de ska,

Premium sjökort

Fantastisk täckning, skärpa och detaljrikedom med kustsjökort som har integrerat innehåll från Garmin och Navionics®
Auto Guidance1 beräknar snabbt en föreslagen rutt med hjälp av önskat djup och fri höjd och ger en föreslagen väg att följa
På vissa områden finns reliefskuggning (kan hämtas via ActiveCaptain-appen) där färg och skuggor kombineras för att du ska få en lättolkad, tydligare bild av bottenstrukturen.
Med djupområdesskuggning för upp till 10 djupområden som ger dig en bra översikt över djupet
Konturer på upp till 30 cm (1 fot) ger en mer korrekt återgivning av bottenstrukturen för förbättrade fiskekort
För att ge dig en tydlig bild av vilka grund du ska undvika kan funktionen som ger skuggning vid grunt vatten användas för att skugga djup som du själv valt
Upplev oöverträffad täckning och knivskarpa detaljer när du är på sjön. Våra sjökort BlueChart® g3 Vision har branschledande täckning, skärpa och detaljrikedom med integrerat innehåll från Garmin och Navionics.

Automatisk vägledning

Oavsett om du fiskar eller navigerar kan du välja en plats och få en rutt som visar vägen och närliggande hinder på ett säkert djup1.

Automatisk vägledning
Relief shading

Den här enastående skuggningsfunktionen är tillgänglig för Storbritannien, Irland, Belgien, Frankrike, Tyskland, Nederländerna och Norge och den har en kombination av färg och skuggor så att du får en lättolkad bild över bottenstrukturen, vilket gör det enkelt att hitta konstgjorda rev, undervattenshyllor med mera. Reliefskuggning kan hämtas från ActiveCaptain®-appen.

Relief shading
Djupkurvor

Denna funktion visar högupplöst djupområdesskuggning för upp till 10 områdesdjup så att du se djupet.

Djupkurvor
Skuggning vid grunt vatten

För att ge dig en tydlig bild av vilka grund du ska undvika kan den här funktionen användas för att skugga djup som du själv valt.

Skuggning vid grunt vatten
Detaljerade konturer

Sjökorten BlueChart g3 har 30 cm-konturer (1 fot) som ger en mer korrekt återgivning av bottenstrukturen för förbättrade fiskekort och större detaljrikedom i träsk-, kanal- och hamnkartor.

Detaljerade konturer
Högupplösta satellitbilder

Högupplösta satellitbilder med navigeringskartor överlagrade ger en realistisk bild av omgivningen. Det är vår mest realistiska sjökortsvisning i en plotter, perfekt när du ska lägga till vid obekanta marinor och hamnar.

Högupplösta satellitbilder
FishEye-vy

Detta undervattenperspektiv visar botten och konturer i 3D sett från under vattenytan. Gränssnitt med ekolodsdata för en anpassad vy.

FishEye-vy
MarinerEye-vy

Den här vyn visar omgivningen i 3D både över och under vattenytan.

MarinerEye-vy
Flygfotografering

Kristallklara flygfoton visar många hamnar och marinor i enastående detaljrikedom och är perfekt när du lägger till i obekanta hamnar.

Flygfotografering

Kristallklara flygfoton visar många hamnar och marinor i enastående detaljrikedom och är perfekt när du lägger till i obekanta hamnar.

Objektsnr 630246317

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 01:56

Garmin BlueChart g3 Vision HD VEU723L Southern Europe 2023 Version

Pris

1 700 kr

dev63

Malmö, Sverige

4.8

dev63

Verifierad

71 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?