Beskrivning

Helt ny oöppnad, värd ca 900 kr!

Produktbeskrivning

Lätt och resevänlig: Sleephix campingfilt är din fluffiga, vattenavvisande följeslagare när du är på språng – oavsett om du reser i ryggsäcken, campar eller helt enkelt för att vila i soffan. Den passar i de flesta ryggsäckar eller till och med i en handväska och är utrustad med en praktisk stängning.

Mångsidig användning: Oavsett om det är på flygresor, på festivaler, camping, vandring, segling eller helt enkelt som en gosig soffilt – är vår filt en riktig allroundtalang! När det blir svalt, lägg den bara runt dig och fäst den runt halsen med knapparna.

Vattentät och lätt att rengöra: Tack vare premiumnylonfodralet är filten inte bara resistent mot spill och lätt regn, utan också lätt att rengöra. Maskintvätta kallt, lufttorka och vid behov tillsätt en tennisboll till torktumlaren för att skydda hållbarheten.

Kompakt och lätt att förvara: Den multifunktionella filten kan komprimeras i den medföljande 12,7 x 12,7 x 27,9 cm stora förpackningsväskan och förvaras enkelt i alla bagage. Så du har alltid din gosiga följeslagare med dig, oavsett vart äventyret tar dig

Objektsnr 630240678

Visningar 89

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 22:53

[NY] Sleephix camping filt - nylonfodral med dunfyllning - campingfilt

Pris

449 kr

prodeo

Gärsnäs, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

224 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?