Beskrivning

Helt ny i kartong.

Unik vindbrusteknologi
Röststyrning
Kristallklart ljud
Poly Voyager 5200 är ett banbrytande bluetooth-headset med unik WindSmart-teknik. Riktigt bra batteritid och lång samtalstid gör det till din perfekta partner på resande fot. Fullt stöd för Siri och Google Now för krångelfri styrning av din telefon.
Vattenavvisande headset utrustat med fyra mikrofoner som optimerar talarens röst. Använder en unik teknologi som känner av vind och minimerar både brus och bakgrundsljud, vilket ger ett kristallklart ljud. Ger alla fördelar som fanns hos föregångaren Voyager Legend, men ger även ett starkare ljud (högre volym) och möjlighet att uppgradera/konfigurera mjukvaran i headsetet via mobilen. Stöd för högkvalitativt ljud med HD-voice.

Kan styra mobilen med röstkommandon (svenska, norska och engelska) och kan genom en knapptryckning gå direkt till Siri eller Google Now. Känner av huruvida headsetet sitter på örat (för att inte skicka samtal till headsetet i onödan). Kan kopplas till två enheter samtidigt. Kan laddas med magnetkontakt (medföljer ej) eller via Micro-USB (medföljer).

Kompatibelt med Windows och Mac OS samt Android-, iPhone- och iPad-app som hjälper användaren att hitta ett borttappat headset. Passar både höger och vänster öra. Vikt: 20 g. Räckvidd: upp till 30 m. Taltid: upp till 7 h. Standby-tid: upp till 9 dygn. Levereras med Micro-USB-kabel för laddning samt öronkuddar.

Objektsnr 627943581

Visningar 73

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 19:18

Poly Voyager 5200 Bluetooth-headset Vattenavvisande headset med röststyrning

Såld för

550 kr
Annonsen är avslutad

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?