Beskrivning

Produktbeskrivning

Sol och musik är ju en klassisk kombination, och tack vare Bose Frames Alto trådlösa solglasögon med ljud kan du lyssna på dina favoritlåtar och skydda ögonen samtidigt. Den eleganta designen döljer miniatyrhögtalarna så du kan lyssna på musik utan att omgivningen märker nåt. Solglasögon och högtalare är tillverkade av ultramoderna material vilket gör dem stabila och hållbara.

Stor ljudupplevelse
Bose kommer med en exklusiv miniatyrhögtalare dold vid tinningarna så du slipper krångla med hörlurar. Högtalarna är riktade direkt mot dina öron, så omgivningen inte hör någonting.

Design
Solglasögonen har en klassisk men ändå modern look. Den kantiga designen med något större passform har gångjärn i rostfritt stål med guldfinish, vilket ger dem en exklusiv look. Ramen och linserna är gjorda av repsäkra material så de kan överleva alla av dina äventyr.

Mikrofon och fjärrkontroll
Inbyggd mikrofon och enknapps fjärrkontroll gör det möjligt att att ringa, byta låt och kommunicera direkt med din smarta enhet, oavsett om du använder röstassistent eller Bose AR-kompatibla appar.

Ingår i förpackningen:
- Bose Frames Alto M/L
- Bärbar väska
- Laddningskabel
- Tygpåse

Objektsnr 628129947

Visningar 248

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 12 apr 00:24

Bose frames Alto Large

Såld för

800 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?