Beskrivning

Helt nya, i plomberad produktförpackning

Produktbeskrivning

Med total frihet att springa, stödjer adidas FWD-02 dig att springa vart du vill. Snygg design och överlägsen ergonomi håller dessa trådlösa hörsnäckor på plats när du går igenom träning. Svettsäker och handskvänlig med lättanvända intuitiva kontroller som alltid är lyhörda, det finns inget som håller dig tillbaka för att tänja på dina gränser.

SUPERIOR ERGONOMI

De ergonomiska knopparna är slanka och kompakta, så de stannar på plats oavsett rörelse. Byt ut spetsarna och vingarna för att hitta en perfekt passform.

INTUITIVA KONTROLLER

Gjord för löpning och träning under hela säsongen, med kontroller som reagerar med tung svett och vinterhandskar. De är intuitiva att använda, så att du kan klara av ditt träningspass eller sätta det på paus när du behöver en paus.

KOMPAKT LADDNINGSVÄSKA

Dessa knoppar är designade med extra uppmärksamhet på detaljer och kommer med ett kompakt laddningsfodral som är lätt att ta med sig. Den är gjord av material som andas, så de luftar ut efter ett långt träningspass. Ett magnetiserat lock ser till att de håller sig säkra inuti.

FÅ HELA UPPLEVELSEN

Använd adidas Headphones-appen för att bekvämt styra och anpassa dina adidas hörlursfunktioner, så att du kan fokusera på löpningen eller träningen.

Objektnr 633062688

Visningar 315

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 19:43

NYA Adidas FWD-02 true wireless in ear trådlösa hörlurar inear

Ledande bud

|

670 kr

Slutar om

prodeo

Gärsnäs, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

265 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?