Beskrivning

Jag säljer nu Vandringsskor från MBT. (se alla bilder )
Storleken är 37 och innermått är 24.3. Nypris strax över 2.499,00 kr

SportHälsa har testat dem funktionella MBT-skorna som är framtagna för att skapa en naturlig balans i hela kroppen. Med sin instabila runda sula aktiveras kroppens muskler samtidigt som de förbättrar kroppshållningen och avlastar både rygg och leder.

Stillasittandet är en av dem största orsakerna till att rygg- och nackproblem har ökat. När vi väl går eller står upp är det ofta på hårda och stumma underlag, använder vi då platta skor blir fötterna lätt ömma och trötta samtidigt som rygg och leder tar styrk. MBT är den första och ledande funktionella skon med vetenskapligt stöd. Skorna är utvecklade för att förebygga ohälsa och ge kroppen en god förutsättning för att undvika belastningsskador och behålla en bra hållning.

– Vi är inte byggda för att gå på hårda och stumma underlag, kroppen behöver mer träning än så. Går man i platta skor kan man utveckla belastningsbesvär som senare kan leda till Atros. Fördelen med MBT-skorna är att du inte behöver tänka på att räta på ryggen, du gör det automatiskt för att hålla en god balans eftersom sulan skapar instabilitet. Skorna tvingar därmed kroppen att aktivera dels stora muskelgrupper men också de inre lednära musklerna runt knä och rygg som vanligtvis inte aktiveras, säger Olle Blennborn, Legitimerad Sjukgymnast/Fysioterapeut.

Lycka till på budgivningen!
( Betalning sker senast tre dagar efter avslutad auktion) Alla bud är bindande - om du inte kan betala så lägg inte BJUD. Vi samfraktar om ni vinner 2 eller fler varor då frakten blir även billigare för dig.

Objektnr 633128148

Visningar 70

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 19:25

MBT SportHälsa skor i storlek 37. i fint skick

Utropspris

|0 Bud

350 kr

Slutar om

Eriksonen12

Märsta, Sverige

5.0

Eriksonen12

Verifierad

Toppsäljare

232 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?